Olemme sitoutuneet parantamaan tietoturvaasi, suojaamaan yksityisyyttäsi ja rakentamaan yksinkertaisia työkaluja, joiden avulla voit itse hallita tietojesi jakamista.

Hyvä tietää

Tavoitteemme on tarjota käyttöösi maailman tehokkaimmat turvallisuus- ja tietosuojatyökalut. Turvallisuus ja tietosuoja ovat meille avainasioita ja tiedämme myös, miten tärkeitä ne ovat asiakkaillemme. Teemmekin kovasti töitä parantaaksemme näitä seikkoja jatkuvasti. Hyvä tietää -sivustomme auttaa sinua ja perhettäsi käyttämään internetiä turvallisesti. Sivustosta saat lisätietoja siitä, miten Google suojaa sinua, tietokonettasi ja internetiä verkkorikollisuudelta.

Pysy turvassa verkossa

Teemme jatkuvasti töitä taataksemme turvallisen internetin käyttökokemuksen ja kattavan tietosuojan ja tehdäksemme Googlesta käyttäjillemme entistä hyödyllisemmän ja tehokkaamman. Tarjoamiemme työkalujen avulla voit itse päättää tietojesi jakamisesta turvallisesti ja vaivattomasti.

Kaksivaiheinen vahvistus

Kaksivaiheinen vahvistus tekee Google-tilistäsi turvallisemman suojaamalla sitä tietämäsi (salasana) ja omistamasi (puhelin) asian avulla. Katso, miten voit ottaa kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön.

Incognito-tila

Google Chromen incognito-tilassa avaamasi sivut ja lataamasi tiedostot eivät tallennu Chromen selaus- tai lataushistoriaan. Tietoja incognito-tilan käytöstä.