Väärennöksistä ilmoittaminen

Kukaan ei halua tulla huijatuksi ja ostaa väärennettyä tuotetta. Väärennetyt tuotteet sisältävät tavaramerkin tai logon, joka on identtinen tai vaikeasti erotettavissa toisen tahon tavaramerkistä. Ne jäljittelevät tuotteen brändiominaisuuksia, jotta tuote vaikuttaisi tuotemerkin omistajan aidolta tuotteelta.

Google suhtautuu vakavasti palveluidemme väärinkäyttöön väärennetyn tavaran myynnissä tai markkinoinnissa. Kun Googlen isännöimiä tuotteita tai palveluita käytetään tuotteiden myymiseen tai mainostamiseen, käytäntömme kieltävät selkeästi väärennetyt tuotteet. Käytämme paljon työntekijöidemme aikaa ja laskentatehoa käytäntöjemme vastaisen toiminnan, kuten väärennösten kaupittelun, estämiseen. Suurin osa Google-haun tuloksista isännöidään kuitenkin Googlen palveluiden ja tuotteiden ulkopuolella. Jos olet huolissasi sivuston sisällöstä, ota yhteyttä sivuston omistajaan. Jos sinulla on oikeuden määräys, voit halutessasi käyttää vapaaehtoista prosessiamme. Tutustu myös verkko-ostosten turvavinkkeihin, joiden avulla tunnistat helpommin väärennettyä tavaraa myyvät sivustot.

Tarjoammme myös kuluttajille ja tuotemerkkien omistajille keinon ilmoittaa väärinkäytöksistä. Tarvittavat lomakkeet ovat kunkin tuotteen ohjekeskuksessa (kaikki Googlen ohjekeskukset) ja sisältävät seuraavat kohteet: