Yhteistyötä luotettavan asiantuntijan kanssa

Jos haluat nostaa yrityksesi uudelle tasolle, Googlen Certified Publishing Partnerit auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Saat kattavasti tukea niin mainostulojen kasvattamisen kuin strategioiden luomiseen esimerkiksi mainosten määritystä, optimointia ja ylläpitoa varten. Näin voit itse keskittyä siihen tärkeimpään: laadukkaan sisällön luomiseen.

Ansaitse enemmän joka pikselistä

Anna asiantuntevan yhteistyökumppanin optimoida digitaalinen sisältösi, niin voit saada sivuillesi tuottavinta ja osuvinta mainontaa. Panostat sisältöösi täysillä, joten sinun kuuluu myös ansaita sillä.

Hyödynnä asiantuntemusta, joka ei vanhene

Saat suosituksia, palveluja ja tekniikkaa aina sovellussuunnittelusta mainosoptimointiin, mikä helpottaa päätöksentekoa ja kasvattaa tuloksia.

Keskity olennaiseen

Kun apunasi on asiantunteva kumppani, joka osaa valjastaa parhaan mainosteknologian tulopotentiaalisi maksimoimiseen, voit itse keskittyä siihen kaikkein tärkeimpään: laadukkaan sisällön luomiseen.
Parempaa kehitystä kaikista näkökulmista
Certified Publishing Partnerit tukevat liiketoimintaasi esimerkiksi näillä asiantuntijaratkaisuilla:
Kattavat mainontapalvelut, toteutukset ja testaus
Mobiili-, verkko- ja sovellustoimintojen sekä mukautuvan suunnittelun kehittäminen
Sisällönvalvontatyökalut
Videokäyttöympäristön alusta- ja tuloutusratkaisut
Mainosten muokkaaminen
Täyden palvelun mobiilisovellusten tulouttaminen, käyttäjähankinta ja käyttäjien uudelleenaktivointi

Työskentele parhaiden kanssa
Huomaa tunnus
Certified Publishing Partner ‑tunnus kertoo siitä, että yhteistyökumppanisi on Googlen huolella valitsema. Se on paitsi läpäissyt Googlen tuotesertifioinnin kokeet, myös luonut vankan perustan kaltaistesi julkaisijoiden tukemisessa.

Tuloni ovat nousseet huimasti, minkä lisäksi olen saanut korvaamatonta tukea ja mahtavia ideoita verkkosivustoni parantamiseksi. Tiimi todella välittää yrityksestäni ja haluaa auttaa minua menestymään.
Lauren Breeze, Julkaisija - Nashville Fun for Families

Etsi juuri sinulle sopiva yhteistyökumppani
Etsi yhteistyökumppani