Lisätietoa

Meiltä saat tarvittavat tiedot AdWords Expressin käytön aloittamiseen ja silloin, kun kaipaat vastauksia yksittäisiin kysymyksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Laajenna kaikki Sulje kaikki
 • Missä mainokseni näkyvät verkossa?

  Mainoksesi näkyy Google-hakutulosten vieressä verkossa, matkapuhelimissa, Google Mapsissa ja soveltuvien kumppaneiden sivustoilla.

 • Voinko vaikuttaa siihen, missä mainokseni näkyy?

  Jos yritykselläsi on fyysinen toimipiste, mainoksesi voi näkyä aina, kun joku mainitsee sijaintipaikan haussaan (esim. pizza riihimäki) riippumatta siitä, missä käyttäjä itse on tai kun yrityksesi lähialueella oleva käyttäjä hakee tuotteitasi (esim. pizzeria), vaikka hän ei määrittäisikään sijaintipaikkaa haussaan. Jos toimit verkossa tai myyt palveluita, jotka suoritetaan esimerkiksi asiakkaan kotona (esimerkiksi putkimies), voit valita maat, maakunnat tai kaupungit, joissa mainoksesi näytetään.

 • Edellyttääkö AdWords Expressin käyttö verkkosivustoa?

  Ei edellytä. Jos sinulla ei ole verkkosivustoa, mutta tarvitset mainoksen linkille kohteen, voit luoda kymmenessä minuutissa ilmaisen Google My Business ‑sivun.

 • Kuinka rekisteröidyn AdWords Expressin käyttäjäksi?

  Rekisteröidy AdWords Expressiin, niin saat ensimmäisen verkkomainoksesi muutamassa minuutissa. Noudattamalla AdWords Expressin aloitusopasta opit räätälöimään mainoksesi liiketoimintasi tarpeisiin.

Selvitä vastaus nopeasti

Ohjekeskus

Usein kysytyistä kysymyksistä ja ohjeista saat apua yhtä lailla tilin määritykseen kuin AdWords Express ‑kampanjan hallintaankin.

Siirry AdWords Expressin ohjekeskukseen

Liity yhteisöön

AdWords Expressin tuotekohtainen keskusteluryhmä (englanniksi)

Lisää kysymyksiä, lue vastauksia ja ole vuorovaikutuksessa AdWords Express ‑yhteisön jäsenten kanssa. Täältä saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi henkilöiltä, jotka käyttävät AdWords Expressiä päivittäin.

Esitä kysymys

Perehdy syvemmin

Opi Googlen kanssa

Takaa menestyksesi. Lue Google Ads tehokasta käyttöä koskevat vinkkimme.

Lisätietoja

YouTube

Saat hyödyllisiä videopäivityksiä tilaamalla Google Adsin YouTube-kanavan.

Katso videoita