GoogleAnalytics

Hanki tietoja, joilla on merkitystä

Google Analyticsin avulla voit mitata myyntiä ja tuloksia sekä saada tuoreita tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoasi, miten he saapuvat sivustollesi ja miten saat heidät palaamaan takaisin.

Analysointityökalut

Google Analytics on rakennettu tehokkaalle ja helppokäyttöiselle raportointialustalle, minkä ansiosta voit itse valita tarkasteltavat tiedot ja muokata raporttejasi vain muutamalla klikkauksella.

Lisätietoja

Sisältö Analytics

Sisältö-raportit auttavat sinua selvittämään, mitkä verkkosivuston osat menestyvät parhaiten ja mitkä ovat suosituimpia. Tietojen perusteella voit luoda paremman käyttökokemuksen asiakkaillesi.

Lisätietoja

Analytics sosiaaliselle medialle

Verkko on sosiaalinen paikka ja Google Analytics mittaa sosiaalisen median ohjelmiesi menestystä. Voit analysoida, miten kävijät käyttävät sivustosi jakamistoimintoja (kuten, Googlen +1-painiketta) ja sisältöä sosiaalisen median alustoilla.

Lisätietoja

Analytics mobiililaitteille

Google Analyticsin avulla voit mitata mobiilimainonnan vaikutusta yritykseesi. Jos luot mobiilisovelluksia, Google Analytics tarjoaa Software Development Kit -paketteja iOS- ja Android-alustoille, jolloin voit mitata, miten ihmiset käyttävät sovelluksiasi.

Lisätietoja

Analytics tuloksille

Google Analyticsin analysointiominaisuuksien avulla voit selvittää, kuinka paljon asiakkaita houkuttelet, kuinka paljon myyt ja kuinka sitoutuneita käyttäjäsi ovat sivustoosi.

Lisätietoja

Mainonnan analytiikka

Hyödynnä mainontasi parhaalla mahdollisella tavalla ja selvitä, kuinka hyvin sosiaalisen median mainokset, mobiili-, haku- ja näyttömainokset menestyvät. Linkittämällä verkkosivuston toiminnan markkinointikampanjoihisi saat kattavan kuvan ja voit parantaa mainonnan tehokkuutta.

Lisätietoja

Google Analyticsin sovellusgalleria

Laajenna Google Analyticsia uusilla ja mielenkiintoisilla tavoilla. Google Analyticsin sovellusgalleriasta saatavat sovellukset auttavat sinua keräämään osuvampia tietoja, automatisoimaan raportointia ja järjestämään yrityksesi tietoja.  Lisätietoja