Analytics mobiililaitteille

On entistä tärkeämpää, että ymmärrät mobiilisivustojasi, sovelluksiasi ja mainoksiasi ja sitä, miten ne lisäävät myyntiäsi. Google Analyticsin avulla voit mitata mobiilisivustoja, mobiilisovelluksia ja nettikäyttöön tarkoitettujen mobiililaitteiden käyntejä. Tähän sisältyvät sekä äly- että peruspuhelimet ja tablet-laitteet. Autamme markkinoijia tavoittamaan asiakkaita kaikenlaisissa näkymissä ja laitteissa tarjoamalla heille tilastotietoja, joiden avulla he voivat lisätä toimintansa osuvuutta asiakkaisiin nähden juuri oikealla hetkellä. Voit luoda kohdistettuja ja tehokkaita mainoskampanjoita, jotka tavoittavat kävijäsi missä tahansa.

Mobiililaite

Mobiilisovelluksen analyysi: mittaa sovelluksesi arvo päästä päähän

Mobiililaitteet muuttavat tapaa, jolla ihmiset kommunikoivat keskenään, tekevät työtä ja pelaavat, ja mobiilisovellukset ovat lisääntyvän käyttöönoton ja lisääntyvien innovaatioiden tärkeimpiä taustavaikuttajia. Mobiilisovelluksen analyysin avulla voit mitata asiakkaiden sovellusten käyttöä alusta loppuun – sovelluksen löytämisestä ja lataamisesta aina sitoutumiseen asti. Raportit on muokattu mobiilisovellusten kehittäjille ja markkinoijille, ja niissä käytetään heidän omaa kieltään.

Lisätietoja

Luo paras käyttökokemus – kaikenlaisissa näkymissä ja laitteissa

Kun tarkastelet tilastoja sijainnin mukaan (Kartan peittokuva ‑välilehdessä), voit saada tietoja mobiililiikenteen nykyisistä alkupisteistä sekä ennakoida sitä, missä liikenteen määrä lisääntyy. Selvitä, mitä laitteita kävijät käyttävät löytääkseen verkkosivustosi, jotta voit esitellä tuotemerkkiäsi juuri kyseisille laitteille parhaiten sopivassa muodossa. Google Analytics voi näyttää, mitkä mobiilikäyttöjärjestelmät ja tietyt mobiililaitteet lähettävät liikennettä sivustoosi, mobiilisovellukseesi tai sosiaalisen median sivullesi.

Lisätietoja

Mobiilimainosten mittaus: selvitä, miten mobiililaite tuottaa etua yrityksellesi

Googlen mobiilimainoksia näytetään mobiililaitteissa Google-hakutuloksissa, sisältösivustoissa ja sovelluksissa. Niiden avulla tuot yrityksesi suoraan ihmisten silmien eteen, kun he käyttävät puhelimiaan ja tablet-laitteitaan päivän aikana. Aloita menestyksen mittaaminen tänään: aseta tavoitteita, selvitä, mitä mobiilitulokset tarkoittavat, ja käytä Google Analyticsia.

Lisätietoja.