GoogleAnalytics

Sosiaaliset raportit

Sosiaalisen median vallankumous on täällä ja laajenee pikavauhtia. Mittaatko sitä? Sosiaalisilla raporteilla voit mitata sosiaalisen median vaikutusta yrityksesi tavoitteisiin ja tuloksiin. Integroidut verkon ja sosiaalisen median tiedot antavat kokonaiskuvan sisällöstäsi ja yhteisöstäsi.

Sosiaalinen media

Mittaa sosiaalisen median vaikutusta sinulle tärkeissä tiedoissa

Tulokset-raportin avulla voit laskea sosiaalisen median arvon. Siinä näkyy kunkin sosiaalisen verkoston viittausten synnyttämien tulosten tulosprosentit ja rahallinen arvo. Yhdistä sosiaalisen median vaikutus sinulle tärkeisiin tietoihin määrittämällä yrityksesi kannalta osuvat tavoitteet.

Lisätietoja

Opi tuntemaan, mitkä sosiaalisten toimintojen lähteet sitouttavat kävijöitä

On tärkeää tietää, mitkä yhteisöt ovat merkittäviä brändisi kannalta. Sosiaalisten toimintojen lähteet -raportti kertoo alkuperäiset reitit, joiden kautta sosiaalisista verkostoista tulevat kävijät päätyivät sivustoosi. Raportissa näkyvät myös jokaisen sosiaalisen verkoston toiminta ja tulostiedot.

Lisätietoja

Selvitä, mitä ja minne kävijät jakavat

Googlen +1-painike ja muut sosiaalisen jakamisen ominaisuudet tarjoavat kävijöille helpon tavan vahvistaa sisältöäsi jakamalla sitä kavereilleen. Sosiaalisen median laajennukset -raportti kertoo, mitä sivustosi kohteita jaetaan eniten ja mitä sosiaalisia painikkeita klikkaamalla niitä jaetaan (esimerkiksi Googlen +1-painike tai Facebookin Tykkää-painike). Toiminto-streamissa näkyy lisäksi, miten kävijät käyttävät sisältöäsi muilla kuin omilla verkkosivustoillasi.

Lisätietoja