GoogleAnalytics

Kehitä analysointitaitojasi

Google Analytics tarjoaa monenlaisia koulutusresursseja. Videoiden ja artikkelien avulla voit hyödyntää Google Analyticsia parhaalla mahdollisella tavalla olitpa sitten uusi tai kokenut Analyticsin käyttäjä.

Aloitus

Asennuksen tarkistuslista ja aloitusopas sisältävät yleisimpiä asiakkaiden esittämiä kysymyksiä tilin määrityksiin ja tietojen analysointiin liittyen. Ohjekeskuksesta löytyy Google Analyticsin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin liittyviä artikkeleita (mm. käyttöönotto, analysoinnin parhaat käytännöt ja vianmääritys). Näiden työkalujen avulla saat lisätietoja nopeasti ja voit tehdä järkeviä päätöksiä.

Menestystarinoita

Pohditko, miten Analytics voisi auttaa sivustoasi? Tutustumalla moniin menestystarinoihin saat hyviä neuvoja ja vinkkejä siitä, miten asiat kannattaa hoitaa. Lisätietoja

Seminaareja ja videoita

Analyticsin hyväksytyt yhteistyökumppanit tarjoavat säännöllisiä Google Analytics -koulutuksia. Valitse seuraavista kurssitasoista: vasta-alkaja (101), keskitaso (201) ja tottunut käyttäjä (301). Katso, mitä kursseja on tarjolla alueellasi.

Viralliselta Google Analyticsin YouTube‑kanavalta näet aloittelijoille ja tottuneille käyttäjille suunnattuja videoita. Arvioi katsomasi videot ja kerro meille millaista sisältöä haluaisit nähdä enemmän.