Hallinnoi Google-yritystietojasi

Päätä itse, mitä haluat ihmisten näkevän, kun he tekevät paikallisen haun yrityksestäsi. Google My Businessista löydät työkalut, joiden avulla voit päivittää yritystietosi ja aktivoida asiakkaitasi puhelimeltasi, tabletiltasi ja tietokoneeltasi – täysin maksutta.

aloita nyt

Google My Business ‑käyttöliittymän toimintopaneeli, jossa näkyy asiakkaiden suorittamiin toimintoihin liittyviä tilastoja

Ota vastuu siitä, mitä ihmiset näkevät, kun he tekevät paikallisen haun yrityksestänne.

Haluatko päivittää juhlapyhien aukioloaikoja? Tai haluatko lisätä tietoihisi uuden puhelinnumeron? Google My Businessissa voit tehdä muutoksia helposti. Tietosi päivitetään tämän jälkeen sekä hakuun että Mapsiin.

Google My Business ‑käyttöliittymän yritystietopaneeli, jossa yritysten omistajat voivat päivittää ja muokata yritystensä tietoja

Paranna myyntiäsi kuvien avulla

Houkuttele asiakkaita yritykseesi lisäämällä kuvia tuotteista tai suosikkiannoksista. Muista, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Voit lisätä niin monta kuvaa kuin haluat.

Google My Business ‑käyttöliittymä, jossa näkyy kaikki tietyn yrityksen Google-yritystietoihin lisätyt valokuvat

Kasvata asiakasuskollisuutta aloittamalla keskusteluja

Arvostelut ovat nyt kahdenkeskisiä keskusteluja sinun ja asiakkaidesi välillä. Saat uusista arvosteluista tiedon heti, joten voit vastata niihin välittömästi.

Google My Business ‑käyttöliittymä, jossa näkyy asiakkaiden lisäämiä arvioita ja arvosteluja

Aloita palvelun käyttö

Rekisteröityminen on maksutonta ja vie vain muutaman minuutin.
Lisää yritystietosi jo tänään ja paranna näkyvyyttäsi verkossa.

Aloita nyt