Päivitä yrityksen profiili milloin tahansa.

Ota vastuu siitä, mitä ihmiset näkevät, kun he tekevät paikallisen haun yrityksestänne. Google My Business tarjoaa työkalut, joilla voit päivittää yritysprofiilisi ja osallistua asiakkaisiisi puhelimellasi, tablet-laitteellasi ja tietokoneellasi. Kaikki ilmaiseksi.

aloita nyt

Google My Business ‑käyttöliittymän toimintopaneeli, jossa näkyy asiakkaiden suorittamiin toimintoihin liittyviä tilastoja

Ota vastuu siitä, mitä ihmiset näkevät, kun he tekevät paikallisen haun yrityksestänne.

Tarvitseeko sinun säätää työtunteja lomille? Tai lisää uusi puhelinnumero? Tee muutoksia muutamassa helpolla vaiheella Google My Businessin kanssa, ja yritysprofiili päivittyy hakua ja karttoja varten.

Google My Business -tuotteen käyttöliittymä, jossa näkyy liiketoimintaprofiili, jossa yrityksen omistajat voivat päivittää ja muokata tietonsa.

Paranna myyntiäsi kuvien avulla

Houkuttele asiakkaita yritykseesi lisäämällä kuvia tuotteista tai suosikkiannoksista. Muista, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Voit lisätä niin monta kuvaa kuin haluat.

Google My Business -tuotteen käyttöliittymä, jossa näkyvät kaikki profiilissa näkyvät valokuvat.

Kasvata asiakasuskollisuutta aloittamalla keskusteluja

Arvostelut ovat nyt kahdenkeskisiä keskusteluja sinun ja asiakkaidesi välillä. Saat uusista arvosteluista tiedon heti, joten voit vastata niihin välittömästi.

Google My Business ‑käyttöliittymä, jossa näkyy asiakkaiden lisäämiä arvioita ja arvosteluja

Aloita palvelun käyttö

Rekisteröityminen on maksutonta ja vie vain muutaman minuutin.
Luo oma yritysprofiili jo tänään ja aloita näkyvyyden parantaminen.

Aloita nyt