Helppo ja turvallinen pääsy kaikkeen sisältöösi

Tallenna, jaa ja yhteiskäytä tiedostoja ja kansioita millä tahansa mobiililaitteella, tabletilla tai tietokoneella

Banneri
Kuvake

Sisältösi pysyy turvassa ja yksityisenä eikä sitä koskaan käytetä mainosten personointiin

Drive tarjoaa sinulle salatun ja turvallisen pääsyn tiedostoihisi. Kanssasi jaetut tiedostot tarkastetaan ennakoivasti, ja sisältö poistetaan, jos siinä havaitaan haittaohjelmia, roskasisältöä, kiristysohjelmia tai tietojenkalastelua. Drive on pilvipohjainen, minkä ansiosta et tarvitse paikallisia tiedostoja ja laitteesi pysyvät mahdollisimman riskittöminä.

Banneri
Kuvake

Pilvipohjaiset yhteiskäyttösovellukset tiimityöskentelyn tehostamiseen

Drive integroituu saumattomasti pilvipohjaisiin Docs-, Sheets- ja Slides-sovelluksiin, joiden avulla tiimisi voi yhteiskäyttää tiedostoja tehokkaasti reaaliajassa. Voit luoda ja jakaa sisältöä tiimin kanssa jo käyttöönottopäivänä. Aiemmista työkaluista ei tarvitse luopua.

Banneri
Kuvake

Integroituu tiimin jo käytössä oleviin työkaluihin ja sovelluksiin

Drive integroituu tiimisi aiempaan tekniikkaan ja täydentää sitä. Voit yhteiskäyttää Microsoft Office ‑tiedostoja tiedostomuotoja muuttamatta. Tallennus ja muokkaus tukevat yli sataa muuta tiedostotyyppiä, kuten PDF‑ ja CAD-tiedostoja sekä kuvia.

Banneri
Kuvake

Googlen tekoäly- ja hakutekniikka vauhdittavat tiimityöskentelyä

Drive hyödyntää Googlen tehokkaita hakuominaisuuksia, jotka tarjoavat verrattoman nopeuden, suorituskyvyn ja luotettavuuden. Prioriteetti sekä monet muut ominaisuudet ennakoivat hakemaasi tekoälyn avulla ja nostavat esiin sinulle sopivinta sisältöä. Näin tiedostot löytyvät jopa 50 % nopeammin.

Banneri

Käytä Drivea millä tahansa laitteella

Drive toimii kaikilla yleisimmillä alustoilla, joten voit työskennellä saumattomasti selaimella, mobiililaitteella, tabletilla ja tietokoneella.

Jo tuhannet tiimit ovat mullistaneet työtapansa Driven avulla

Kuvake Kuvake Kuvake Kuvake Kuvake

Käyttäjät pitävät Drivea kilpailevia tuotteita parempana

Lähde: G2.com, Inc., Helmikuu 2020

4.7

4.3

4.2

4.2


Drive integroituu tiimin jo käytössä oleviin työkaluihin

Aloitetaan

Kuvake

Yksityishenkilöt

Tallenna, jaa ja käytä tiedostoja sekä kansioita millä tahansa mobiililaitteella, tabletilla ja tietokoneella. Saat heti 15 Gt maksutonta tallennustilaa.

Kuvake

Tiimit

Vauhdita tiimityötä pilvipohjaisella yhteiskäyttöalustalla, jonka avulla tiedostojen jakaminen, tallentaminen ja käyttäminen on helppoa.

Kuvake

Suuryritykset

Suojaa ja varmista yrityksen data Tietojen menetyksen eston, eDiscoveryn ja arkistoinnin Holvi-ominaisuuden sekä tietoturvakeskuksen avulla.

Materiaalit