Edistä tiimityötä ja tuottavuutta Google Driven avulla

Katsomalla videon näet, miten Drive voi tehostaa tiimisi työtä

Kuvake

Sisältää pilvipohjaiset yhteiskäyttötyökalut

Docs

Yhteiskäytä samaa dokumenttia työtovereiden tai yrityksesi ulkopuolisten henkilöiden kanssa ilman väärinymmärryksen vaaraa. Keskustele sisällöstä kommenttien ja toimintokohteiden avulla.

Sheets

Tuo dataan pohjautuva päätöksenteko kaikkien saataville. Analysoi, visualisoi ja jaa dataa laskentataulukoiden avulla, jotta tiimisi voi tehdä dataan perustuvia päätöksiä.

Slides

Esitä työsi tulokset ammattimaisesti. Luo ja muokkaa esityksiä tiimisi kanssa helposti mallien ja ehdotusten avulla. Uusin versio on aina yhteisessä käytössänne.

Banneri
Kuvake

Integroituu aiempien työkalujesi kanssa

Microsoft Office

Voit yhteiskäyttää Microsoft Office ‑tiedostoja ilman tiedostomuotojen muuntamista. Office-tiedostojen reaaliaikaisen läsnäolon ansiosta useat tiimin jäsenet voivat muokata samaa tiedostoa samanaikaisesti ilman huolta versioiden yhteensopivuudesta.

Muut työkalut

Drive integroituu myös kymmeniin muihin tiimisi mahdollisesti käyttämiin työkaluihin ja sovelluksiin, kuten esimerkiksi Adobe, Atlassian, Docusign, Salesforce ja Slack.

Yli 100 tiedostotyyppiä

Docsin, Sheetsin, Slidesin ja Microsoft Officen lisäksi Drive tukee yli sataa muuta tiedostotyyppiä, kuten esimerkiksi PDF-tiedostoja, CAD-tiedostoja, kuvia ja videoita.

Banneri
Kuvake

Palvelut perustuvat Googlen tekoäly- ja hakuteknologiaan.

Drivessa käytetään samaa tehokasta ja tarkkaa hakuteknologiaa, jota sinäkin käytät päivittäin. Tiimisi löytää hakemansa sisällön nopeasti ja tarkasti.

Prioriteetti

Prioriteetti ennakoi hakemaasi tekoälyn avulla ja nostaa esiin juuri sillä hetkellä sopivinta sisältöä, minkä ansiosta tiedostot löytyvät jopa 50 % nopeammin.

Tutki

Tutki-ominaisuuden avulla sisällön luominen on nopeampaa ja tehokkaampaa: tiimisi voi kysyä dataan liittyviä kysymyksiä ja löytää sekä lisätä ehdotettua sisältöä tiedostoihin.

Banneri

Lisäominaisuudet

Kuvake

Drive File Stream

Striimaa Drive-tiedostosi suoraan pilvipalvelusta Mac- tai PC-tietokoneellesi ja vapauta näin levytilaa ja verkon kaistanleveyttä. Kaikki sinun ja muiden yhteiskäyttäjien tekemät muutokset päivitetään ja synkronoidaan automaattisesti, joten näet aina viimeisimmän version.

Kuvake

Jaetut Drivet

Jaettujen Drivejen tallennustila, johon tiimit voivat tallentaa kaiken sisältönsä ja hakea sekä käyttää sitä. Tiedostot kuuluvat koko tiimille yksittäisten henkilöiden sijaan. Näin oikeat tiedostot ovat aina koko tiimin käytettävissä, kun on aika tehdä töitä.

Kuvake

Tietojen menetyksen esto (DLP)

Estä tiimin jäseniä jakamasta arkaluontoista sisältöä tiimin ulkopuolelle. Drive voi etsiä tiedostoista arkaluontoisia tietoja ja estää tiedoston käytön kaikilta organisaation ulkopuolisilta käyttäjiltä.

Kuvake

Offline-käyttö

Vaikka internetyhteyttä ei olisi käytössä, voit luoda, katsoa ja muokata tiedostoja Docsissa, Sheetsissä ja Slidesissa. Offline-tilassa tekemäsi muokkaukset synkronoidaan automaattisesti heti, kun internetyhteys muodostetaan.

Kuvake Kuvake

Aloitetaan

Kuvake

Yksityishenkilöt

Tallenna, jaa ja käytä tiedostoja sekä kansioita millä tahansa mobiililaitteella, tabletilla ja tietokoneella. Saat heti 15 Gt maksutonta tallennustilaa.

Kuvake

Tiimit

Vauhdita tiimityötä pilvipohjaisella yhteiskäyttöalustalla, jonka avulla tiedostojen jakaminen, tallentaminen ja käyttäminen on helppoa.

Kuvake

Suuryritykset

Suojaa ja varmista yrityksen data Tietojen menetyksen eston, eDiscoveryn ja arkistoinnin Holvi-ominaisuuden sekä tietoturvakeskuksen avulla.

Materiaalit