On aika muuttaa maailmaa.

Enemmän näkyvyyttä. Enemmän lahjoituksia. Enemmän vapaaehtoisia. Moni asia voi muuttua, kun jaat viestiäsi niille, jotka osallistuvat todennäköisimmin.

The Fred Hollows Foundation

Google Ad Grants -avustuksen saaja

The Fred Hollows Foundation

Google Ad Grants -avustuksen saaja

”Google Ad Grantsin kautta olemme tavoittaneet tuhansia tukijoita ympäri maan. Heidän avullaan voimme lisätä tietoisuutta ja tehdä muutoksia.”
Ping Lo, The Fred Hollows Foundation

Näkyvyyttä haussa

Tavoita olennaiset ihmiset.

Google Ad Grants näyttää mainoksesi haussa ihmisille, jotka tekevät järjestöäsi vastaavia hakuja, ja auttaa tavoittamaan ihmisiä, jotka eivät ennen tunteneet asiaasi. Voit jakaa viestiäsi ympäri maailman tai keskittyä lähelläsi oleviin ihmisiin. Google Ad Grants -ohjelmassa sinä teet aina päätökset.

Rohkaise antamaan

Avaa portit lahjoituksille.

Google Ad Grantsin avulla ihmisten on helpompi tukea hankettasi. Ja mitä helpommaksi lahjoittaminen on tehty, sitä useammin niin tehdään.

Näet, mikä toimii

Tarkempi tieto tekee mainoksista älykkäämpiä.

Kun mainoksesi on julkaistu, voit mitata niiden tehokkuutta Google Analyticsin ja tulosseurannan avulla. Mitkä avainsanat toimivat parhaiten? Mitkä mainokset innostavat lahjoittamaan tai ryhtymään vapaaehtoistyöhön? Analyysityökalujen avulla saat vastaukset näihin sekä moniin muihin kysymyksiin.