Palaa Google kotisivulle.

Lisää sivu

Alkuun

Kaikki Googlesta

    Mainosta meillä

» Lisää sivu

    Tyhjennä tiedot

    Lisää linkki Googleen

Lisää/Poista URL

Me lisäämme ja päivitämme uusia sivustoja hakemistoomme jatkuvasti ja rohkaisemme Teitä lähettämään URL:nne meille. Emme kuitenkaan automaattisesti lisää kaikkia lähetettyjä URL:iä hakemistoomme, emmekä voi antaa ennusteita tai vakuuksia siitä milloin ne ilmestyvät hakemistoomme.

Ole hyvä ja anna URL-osoite mukaanluettuna http://-etuliite, esimerkiksi: http://www.google.com/. Voit myös lisätä kommentteja ja hakusanoja, jotka kuvaavat sivuston sisältöä. Nämä tiedot ovat vain meidän käyttöömme eivätkä ne vaikuta siihen, miten Google jäsentää tai käyttää sivustoa.

HUOMAA: Vain pääsivu sivustosta on tarpeellinen, Teidän ei tarvitse lähettää jokaisen sivun osoitetta erikseen. Googlebot-hakukoneemme löytää kyllä loput. Tärkeää: Google päivittää hakemistonsa määrätyin väliajoin, joten päivitettyjä tai vanhentuneita linkkejä ei tarvitse ilmoittaa meille. Vanhentuneet linkit "kuihtuvat" pois hakemistostamme seuraavan kerran kun päivitämme koko hakemistomme.

URL:         
Kommentteja:

Poista Sisälto Googlen hakemistosta

Google päivittää automaattisesti koko hakemistonsa säännöllisin väliajoin. Kun kahlaamme internetissä, löydämme uusia sivuja, poistamme vanhentuneita ja päivitämme uusia linkkejä automaattisesti. Vanhentuneet linkit erittäin todennäköisesti "kuihtuvat" pois hakemistostamme seuraavan hakemiston päivityksen yhteydessä.

Jos haluat lisätietoa miten tietynsisältöistä aineistoa poistetaan Googlen hakemistosta, klikkaa tästä.

o ooO