Tee harrastuksestasi tuottavaa.

AdSense on ilmainen ja yksinkertainen tapa ansaita rahaa sijoittamalla mainoksia verkkosivustollesi.

videokuvake

Tutustu AdSense-asiakkaisiimme.

Tässä muutamia syitä, joiden vuoksi lähes kaksi miljoonaa ihmistä on valinnut AdSensen.

Edut

Mainokset valitaan yleisösi mukaan.

Kaikki mainokset tarkistetaan. Näin voidaan varmistaa, että ne ovat laadukkaita ja osuvia sisältösi ja yleisösi kannalta ja näkyvät oikein myös älypuhelimilla tai tableteilla. Laadukkaiden mainosten avulla voit ansaita enemmän rahaa.

Näytä kaikki edut

Edut

Ohjat ovat omissa käsissäsi.

Voit estää mainokset, joista et pidä, muokata mainosten esityspaikkoja ja valita, minkälaiset mainokset sopivat sivustollesi parhaiten.

Näytä kaikki edut

Edut

Vain tuottavimmat mainokset näytetään sivustollasi.

Hyödynnä laajin verkkomainostajien verkosto ja löydä mainospaikoillesi huutokauppojen avulla parhaat mainostajat, niin saat suurimman mahdollisen hyödyn mainoksistasi.

Tutustu toimintaperiaatteeseen

Menestystarinoita

Julkaisijamme

BuildEazy

Les Kenny loi verkkosivuston, jolla hän antaa nikkarointi- ja rakentamisohjeita. AdSensen ansiosta hän pystyi jättämään entisen työnsä ja paneutumaan puutöihin kokopäiväisesti.

wikiHow

wikiHow on käyttänyt AdSensea yrityksen perustamisesta lähtien. AdSensen kautta ansaittujen tulojen ansiosta alkujaan kahden hengen yritys työllistää nykyään 24 henkeä.

Navi Series

Tämä japanilainen verkkohakemisto auttaa paikallisia yrityksiä mainonnassa ja tukee yhteisöllisyyttä. AdSensen avulla Kenji Shinjo voi keskittyä sisältöön ja varmistaa, että yritykset menestyvät jatkossakin.

Tutustu kaikkiin menestystarinoihin

Resurssit

Ota paras mahdollinen hyöty irti AdSensesta.

Löydä vastaukset niin pieniin kuin suuriinkin kysymyksiin.

Saat hyödyllistä tukea ja käteviä vinkkejä siihen, miten voit ansaita enemmän verkkosisällölläsi. Ohjekeskuksen artikkelit ja opastusvideot sisältävät hyödyllisiä ohjeita, ja some-kanavien kautta pääset helposti osallistumaan AdSensea koskeviin keskusteluihin.

Tutustu AdSensen resursseihin

AdSensen käyttöehtojen mukaisesti ainoastaan täysi-ikäiset voivat liittyä AdSenseen.

Jos et ole vielä täysi-ikäinen, voit pyytää vanhempaasi tai huoltajaasi lähettämään hakemuksen puolestasi.

Syntymäaikaasi ei ole tallennettu Google-tilin tietoihin. Jatka päivittämällä tiedot täällä ja yritä uudelleen.

Nykyisestä IP-osoitteestasi muodostettiin yhteys maahan, johon Yhdysvaltain hallitus on kohdistanut pakotteita. Lisätietoja

Et voi valitettavasti käyttää AdSensea tällä hetkellä.

Vaikuttaa siltä, että tätä Google-tiliä ei ole liitetty AdSense-tiliin. Ei se mitään. Voit joko AdSenseen liitetyllä Google-tililläsi tai luoda AdSense-tilin jo tänään.

Näihin kirjautumistunnuksiin yhdistetty AdSense-tili on poistettu käytöstä kelpaamattomien klikkausten vuoksi.

Suosittelemme tarkistamaan, onko sähköpostiisi (mukaan lukien roskapostikansio) saapunut tilisi tilaa koskevia viestejä Googlelta. Lisätietoja on käytöstä poistettua tiliä koskevissa usein kysytyissä kysymyksissä.

Näihin kirjautumistunnuksiin yhdistetty AdSense-tili on tällä hetkellä poistettu käytöstä, koska se ei noudata ohjelmasääntöjämme.

Suosittelemme tarkistamaan, onko sähköpostiisi (mukaan lukien roskapostikansio) saapunut tilisi tilaa koskevia viestejä Googlelta. Lisätietoja on käytöstä poistettua tiliä koskevissa usein kysytyissä kysymyksissä.

Kiitos mielenkiinnostasi Google AdSense؜ -ohjelmaa kohtaan. Tarkistimme hakemuksesi, emmekä valitettavasti voi hyväksyä sinua tällä hetkellä Google AdSense -ohjelmaan.

Näille kirjautumistunnuksille ei ole AdSense-tiliä, koska hakemuksesi on parhaillaan tarkistettavana. Tarkistamme hakemuksesi ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse voin viikon kuluessa sen lähettämisestä. Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit kirjautua tilillesi ja aloittaa.