GoogleAnalytics

Analysointityökalut

Sukella tietoihisi. Perusraporttien avulla on helppo mitata ja ymmärtää sivuston käyttäjien toimintaa. Vain muutamalla klikkauksella voit luoda muokattuja raportteja sekä kävijäsegmenttejä ja määrittää tiimisi kanssa jaettavia tärkeitä tietoja.

Reaaliaikainen raportointi: mittaa toimintaa sen aikana

Näet kuinka monta ihmistä on sivustollasi juuri nyt, mistä he ovat tulleet ja mitä he katselevat. Reaaliaikaisista raporteista näet, onko sivustosi uusi sisältö suosittua ja houkutteleeko päivän tarjouskampanja liikennettä sivustollesi. Näet myös tweettausten ja blogikirjoitusten vaikutukset välittömästi.

Lisätietoja

Muokatut raportit: määritä analysoitavat tiedot

Luo oma tietojen hallintapaneeli muutamassa minuutissa. Tietojen kahlaamisen sijaan pääset heti käsiksi haluamiisi vastauksiin. Luo kollegojesi kanssa jaettavia raportteja ja hanki yksityiskohtaiset tiedot jaettavaksi.

Lisätietoja

Muokatut muuttujat: luo ja analysoi omia muokattuja segmenttejä

Muokatut muuttujat auttavat ymmärtämään asiakassegmenttejä ja sitä, miten asiakkaat käyttävät sivustoasi. Voit muokata Google Analyticsia käyttämällä muokattuja muuttujia ja kerätä oman liiketoimintasi kannalta tärkeimpiä asiakastietoja.

Lisätietoja

Tehostettu segmentointi: lajittele ja analysoi helposti erilaisia liikenteen osia

Miksi jotkut käynnit johtavat 150 dollarin myyntiin, mutta toiset eivät? Saat sen selville käyttämällä tehostettuja segmenttejä. Ota käyttöön valmiit segmentit, kuten "Tulosta tuottaneet käynnit" tai "Maksuton liikenne" tai luo omia segmenttejä. Analysoi yksittäisiä segmenttejä tai vertaile useita segmenttejä kaikissa raporteissasi.

Lisätietoja

Hallintapaneelit: organisoi, valvo ja jaa tehokkuusindikaattoreita

Aloita yleisellä yrityksen tehokkuusindikaattorien hallintapaneelilla, joka sisältää organisaatiosi tärkeitä tehokkuusindikaattoreita. Luo SEO-hallintapaneeli hakukoneoptimointia varten. Kaikkiin hallintapaneeleihin voidaan siirtää tietoja vetämällä ja pudottamalla, ne ovat täysin widget-pohjaisia ja niitä on helppo muokata.

Lisätietoja

Visualisointi: tutustu reittiin, jonka kävijät kulkevat sivustollasi

Google Analytics tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita visualisointityökaluja, kuten liikenteen analysoinnin ja tilastot. Liikenteen visualisointi -raportit analysoivat reittiä, jonka kävijät kulkevat sivustollasi. Tilasto-raportin avulla näet, miten käyttäjät toimivat sivuillasi. Analysoinnin helpottamiseksi olemme luoneet useita kaavioita, jotka näyttävät tiedot haluamallasi tavalla.

Jakaminen: nyt kaikki organisaation jäsenet voivat tehdä yhteistyötä

Tietoihin perustuvien päätösten tekeminen toimii parhaiten, kun tiimin jäsenet voivat helposti jakaa tietojaan. Google Analyticsin jakamistyökalujen ansiosta avainsanojen ostotiimi voi tehdä saumatonta yhteistyötä hakukoneoptimointi- ja sisältötiimien kanssa. Ilmoitukset- ja Sivuston seuranta -ominaisuuksien avulla huomaat odottamattomat muutokset ja voit ilmoittaa niistä kollegoillesi. Voit myös merkitä tilihistoriasi tapahtumat muiden nähtäväksi. Omien hallintapaneelien kehittäminen ja jakaminen on helppoa yrityksesi kannalta tärkeitä tietoja varten.

Sovellusliittymä ja muokkaukset: voit muotoilla omat tietosi haluamallasi tavalla

Sovellusten, laajennusten ja muokattavien ominaisuuksien avulla voit integroida Google Analyticsin organisaatiosi työnkulkuun. Hyödynnä kolmannen osapuolen ratkaisut tai luo omia sovelluksia Google Analytics -sovellusliittymällä.