GoogleAnalytics

Analytics-seuranta

Uudet Google Analyticsin Sivuston seuranta -raportit seuraavat automaattisesti sivustosi liikennettä ja merkitsevät merkittävät muutokset, jotta saat työtäsi helpottavia tärkeitä tietoja.

Sivuston seuranta

Yleiskatsaus

Voit milloin tahansa tarkastella Sivuston seuranta -raportteja tai luoda muokatun ilmoituksen, jolloin saat tiedon äkillisistä tai odottamattomista muutoksista sivustosi tiedoissa. Google Analyticsin edistyksellinen tunnistusteknologia osaa korostaa juuri tarvitsemasi tiedot ja on samalla helppokäyttöinen.

Analytics-seurannan ansiosta löydät tietoja, jotka muutoin jäisivät huomiotta ja voit keskittyä tietojen käyttämiseen sen sijaan, että aikaa kuluisi tarvittavien tietojen löytämiseen. Se toimii parhaillaan – katso vaikka. Vähemmän työtä.

Lisätietoja

Edut:

  • Analytics-seuranta perustuu algoritmeihin perustuvaan tietojärjestelmään, joka havaitsee tilastollisesti merkittävät poikkeamat liikennemalleissa.
  • Ilmoitukset lähetetään automaattisesti päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Sinun ei tarvitse tehdä mitään – katso vaikka heti.
  • Voit luoda muokattuja ilmoituksia, kuten tulokset Helsingin kesäleirikampanjasta.

Toimintaperiaate:

  • Analytics-seuranta perustuu algoritmeihin perustuvaan tietojärjestelmään, joka havaitsee merkittävät poikkeamat liikennemalleissa.