Mobiilisovelluksen analyysi

Olemme luoneet sovellusten analyysin täysin uusiksi – ja sinulle tutulla kielellä. Näiden tietojen avulla voit luoda lisää onnistuneita Android- ja iOS-sovelluksia ja -kokemuksia mittaamalla tietoja kaikissa vaiheissa: hankinnassa, sitoutumisessa ja tuloksissa, kuten sovelluksen sisäisissä ostoksissa. Tämä alusta tarjoaa samat monipuoliset toiminnot, joihin olet tottunut Google Analyticsissa, mukaan lukien reaaliaikainen analytiikka, monipuolinen segmentointi, yli 200 raporttiluokkaa ja mahdollisuus seurata omia raporttiluokkia ja tietoja.

Mobiililaite

Hankinta- ja käyttäjäanalyysiraportit – löydä parhaat uusien käyttäjien lähteet

Sovellusten käyttäjien hankkimisen ymmärtäminen on kriittinen tekijä oikeanlaisen käyttäjäkunnan lisäämisessä. Autamme sinua näkemään käyttäjien hankinnan kokonaisuutena, mukaan lukien kustannukset ja jatkossa seuraavat vaiheet. Esimerkiksi uusien ja aktiivisten käyttäjien raportit osoittavat niiden käyttäjien määrän, jotka käynnistävät sovelluksesi päivittäin. Google Play -liikenteen lähteistä selviää, mikä liikenteen lähde tuottaa eniten uusia käyttäjiä ja sovelluksen sisäisiä tuloksia. Laitteiden yleiskatsaus osoittaa mobiililaitteet ja käyttöjärjestelmäversiot, joissa sovellustasi käytetään eniten.

Lisätietoja

Sitoutumisraportit – selvitä, miten käyttäjät käyttävät sovelluksiasi

Sitoutuminen on avainasemassa sovellusten käytössä. Jos käyttäjä asentaa sovelluksesi ja käynnistää sen vain kerran, tulouttamismahdollisuutesi on rajoitettu. Sitoutumisraporteissa on tärkeää tietoa sovelluksesi "koukuttavuudesta" ja käyttäjien toiminnasta. Erikoistuneen tapahtumaseurantajärjestelmän avulla voit seurata mitä tahansa sinulle tärkeää tapahtumaa. Sitoutumisliikenne näyttää visuaalisesti, kuinka käyttäjät liikkuvat sovelluksessasi osoittamalla tarkat näkymät, joita he katselevat, sekä heidän toteuttamansa toiminnot. Käyttäjien toiminta -raportit arvioivat uskollisuutta, tarkistustiheyttä ja sitoutumista. Sovelluksen kaatumisten tuottamat kaatumis- ja poikkeustrendit mahdollistavat vianetsinnän laitteista ja käyttöjärjestelmistä. Kun ymmärrät sovelluksen sisäistä toimintaa, voit parantaa sovelluksesi tarjoamaa kokemusta.

Lisätietoja

Tulosraportit/vaikutus liiketoimintaan -raportit – selvitä, saavuttavatko käyttäjät tavoitteesi

Tavoitteet hallitsevat sovelluksissa samalla tavoin kuin verkossa. Tavoitteen tulosprosenttien avulla voit luoda sovellukseesi tulostapahtumia (esimerkiksi sovelluksessa käytetty aika tai sovelluksen sisäinen ostos, mainoksen klikkaus ja niin edelleen), joiden avulla voit arvioida onnistumista ja ymmärtää käyttäjien elinkaariarvon. Verkkokauppajärjestelmällämme voit seurata sovelluksen sisäisiä ostoksia. Järjestelmä antaa käyttöön tärkeitä tietoja sovelluksen sisäisen virtuaalisen tai aineellisen hyödykeostoksen myymistä varten ja näyttää ostosten määrän ja niiden muodostaman tuoton.

Lisätietoja

Aloitus

Uudet Mobiilisovelluksen analyysi -raportit sisältävät myös monia muita tehokkaita ominaisuuksia, joihin Google Analyticsin käyttäjät ovat tottuneet, kuten reaaliaikaisuutta, hallintapaneeleja, tehostettuja segmenttejä, mukautettuja raportteja, sovelluksen nopeutta ja paljon muuta.

Raportit ovat osa kokonaisuutta, joka on räätälöity mobiilisovellusten mittaamiseen. Siihen kuuluu esimerkiksi uusi ja kevyt SDK v2.0, joka on entistä helpompi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä ja jossa on selkeä taustainfrastruktuuri. Olemme myös uudistaneet liittymisprosessia siten, että uudet käyttäjät voivat halutessaan valita aloittavatko verkkosivustonsa vai mobiilisovelluksensa mittaamisen. Olet siis vain kolmen klikkauksen päässä sovelluksen Analytics-tilin luomisesta ja SDK:n lataamisesta.