Mobiilisivuston raportit

Kun ymmärrät sivustosi mobiililiikenteen, saat tietoja siitä, onko sivuston rakenne muutettava reagoivaksi vai onko liikennettä niin paljon, että kannattaa luoda erillinen mobiilisivusto. Mobiililaitteiden käytön lisääntyessä ja kuluttajien mieltymysten muuttuessa mobiililaitteiden analyysi ja optimointi ovat keskeisiä tekijöitä strategian ja menestyksen kannalta.

Mobiililaite

Yleiskatsaus-raportti: näet sivustosi mobiilitehokkuuden yhdellä silmäyksellä

Yleiskatsaus-raportissa on erittely kävijöistä sen mukaan, käyvätkö he sivustossasi mobiililaitteilla vai tietokoneilla. Saat nopeasti selville mobiililaitteista tulevan liikenteen osuuden ja tärkeimmät kyseisiin vierailijoihin liittyvät tiedot, kuten välittömän poistumisprosentin ja käynnin keston. Ne ilmaisevat sen, vastaako matkapuhelinkokemus käyttäjien odotuksia.

Lisätietoja.

Mobiililaitteiden raportointi: selvitä, mitkä mobiilialustat toimivat parhaiten

Selvitä, mitä laitteita kävijät käyttävät löytääkseen verkkosivustosi, jotta voit esitellä tuotemerkkiäsi juuri kyseisille laitteille parhaiten sopivassa muodossa. Google Analytics voi näyttää mitkä mobiilikäyttöjärjestelmät ja tietyt mobiililaitteet lähettävät liikennettä sivustoosi, mobiilisovellukseesi tai sosiaalisen median sivullesi.

Lisätietoja

Kartan peittokuva -raportti: näet, mistä mobiililiikenne tulee

Kun tarkastelet tilastoja sijainnin mukaan (Kartan peittokuva ‑välilehdessä), voit saada tietoja mobiililiikenteen nykyisistä alkupisteistä sekä ennakoida sitä, missä liikenteen määrä lisääntyy.

Lisätietoja