Lisätietoja Google My Businessista

Saat meiltä tarvittavat tiedot yritystietojesi hallinnointiin Googlessa riippumatta siitä, oletko vasta aloittamassa palvelun käyttöä vai etsitkö apua tiettyyn tilanteeseen.

UKK

Laajenna kaikki Sulje kaikki
 • Mitä Google My Business maksaa?

  Google My Business on käyttäjille ilmainen. Tältä sivustolta saat lisätietoja Google-mainoksista, joiden avulla voit tehostaa liiketoimintaasi.

 • Onko Google My Businessista olemassa mobiilisovellusta?

  Kyllä, ja se on maksuton. Google My Business ‑sovelluksessa on samat ominaisuudet kuin tietokoneversiossa ja muutamia muitakin. Lisäominaisuuksien avulla voit entistä helpommin luoda erinomaisen yritysprofiilin mistä käsin tahansa. Sovelluksella voit
  ‒ lisätä ja muokata yritystietoja profiilin muokkaustyökalun avulla
  ‒ ottaa kuvia, parantaa niitä monipuolisilla suodattimilla ja julkaista ne suoraan yritysprofiilissasi
  ‒ luoda postauksia uusista tarjouksista, päivityksistä ja tapahtumista
  ‒ nähdä yritysprofiilisi aktivoimat henkilöt ja jatkaa yhteydenpitoa Asiakkaat-välilehdellä. Asiakkaat-välilehdellä voit vastata arvosteluihin, viestitellä suoraan asiakkaiden kanssa ja nähdä yrityksesi seuraajat.
  Lataa sovelluksen Android- tai iOS-versio.

 • Miten Google My Business, Google Places for Business ja Google+ ‑sivujen hallintapaneeli eroavat toisistaan?

  Jos hallinnoit yrityksesi tietoja aiemmin Google Places for Businessin tai Google+ ‑sivujen hallintapaneelin kautta, tilillesi on automaattisesti päivitetty Google My Businessin hallintapaneeli.

 • Tarvitsenko Google My Businessia, jos minulla on jo verkkosivusto?

  Google My Business täydentää nykyistä verkkosivustoasi antamalla yrityksellesi näkyvyyttä ja julkisen identiteetin Googlessa julkaistavan yritysprofiilin kautta. Yrityksestä lisäämäsi tiedot voivat näkyä Google Haussa, Mapsissa ja Google+:ssa.

 • Mitä yrityksen verkkosivuston luominen edellyttää?

  Tarvitset vain yritysprofiilin. Maksuton verkkosivuston suunnittelijamme luo profiilin tietojen pohjalta automaattisesti yksinkertaisen sivuston. Voit myös räätälöidä maksuttoman verkkosivuston yrityksesi näköiseksi lisäämällä sivustolle kuvia ja valitsemalla sivustolle haluamasi ulkoasun eri vaihtoehdoista.

 • Voinko käyttää Google My Businessia, vaikka minulla ei ole liiketiloja?

  Kyllä voit. Voit lisätä yritystietosi Googleen myös ilman osoitetta riippumatta siitä, harjoitatko liiketoimintaa kotonasi vai onko yrityksesi paikallinen palveluyritys.

 • Miten voin vahvistaa yritykseni?

  Useimmille yrityksille vahvistus tarkoittaa Googlen vahvistuspostikortin pyytämistä, vastaanottamista ja lukemista. Saatavilla voi olla myös muita vahvistusvaihtoehtoja. Lue lisätietoja yrityksen vahvistamisesta.

Apua nopeasti

Ohjekeskus

Pyydä paikallisyritysten tukea ja apua, jotta saat yrityksesi näkymään Googlessa ja jotta voit hallinnoida ja mainostaa yritystietojasi Googlessa.

Lisätietoja

Liity yhteisöön

Pyydä apua oman yrityksesi kaltaisilta yrityksiltä

Lue lisätietoja siitä, miten pienyrityksesi voi menestyä verkossa luomalla yhteyksiä asiantuntijoihin ja muihin pienyrityksiin.

Osallistu keskusteluun

Aloita palvelun käyttö

Rekisteröityminen on maksutonta ja vie vain muutaman minuutin.
Luo oma yritysprofiili jo tänään ja aloita näkyvyyden parantaminen.

Aloita nyt