Moderni selain työkäyttöön.

Ota käyttöön Chrome for Work yrityksessäsi

Lataa Chromen MSI-tiedosto

Chromen MSI-paketti Windowsille 10/8.1/8/7 64-bit.Ei saatavana Windows RT:lle.

(Chromen MSI-paketti Windowsille 10/8.1/8/7 32-bit)

Lataa Chromen MSI-tiedosto

Chromen MSI-paketti Windowsille 10/8.1/8/7 32-bit.Ei saatavana Windows RT:lle.

(Chromen MSI-paketti Windowsille 10/8.1/8/7 64-bit)

Chromebookin käyttäjien ei tarvitse ladata Chromea. Mukavia selaushetkiä!

Kaplan

Muutama vuosi sitten selain oli vain väline, jolla työntekijät käyttivät verkkosisältöä. Nyt se on yrityksemme tärkein työkalu. Yrityksemme pyrkii siirtymään pilvipalveluiden käyttäjäksi, joten Chromeen vaihtaminen toi meidät lähemmäs tavoitettamme.”

– Patrick Della Peruta, pöytäkonetekniikan johtaja

Sanmina-SCI

Sanmina-SCI valmistaa maailman monimutkaisimpia elektroniikkatuotteita, joten ymmärrämme yksinkertaisuuden arvon liiketoiminnassa. Käytämme Chromea, koska se yhdistää monimutkaiset verkkoteknologiat tehokkaaseen, hallittavaan ja helppokäyttöiseen selaimeen.

– Elliot Tally, ylempi johtaja, yrityssovellukset

News International

Otettuamme Chromen käyttöön kuulimme työntekijöiltä, miten paljon nopeampi se on vanhaan selaimeemme verrattuna. Internet Explorerissa 15 välilehden avaaminen saa selaimen hyytymään. Se ei kuitenkaan ole mikään ongelma samalla laitteella Chromessa.

– Gareth Wright, yritystoimintopäällikkö

Lue lisää

Yhdysvaltain ulkoministeriö

Tarjoamalla työntekijöiden käyttöön Chromen voimme hyödyntää Chromen nopeutta – se käynnistyy ja lataa verkkosivustot nopeasti – sekä mahdollisuutta käyttää kattavasti nykyaikaisia sivustoja. Chrome tehostaa tuottavuutta.

– Chris Bronk, ylempi neuvonantaja, tietoresurssien hallinnan verkkodiplomatiaosasto

Lue lisää

Pearson

Pearson on siirtynyt pilvipalveluihin, sillä ne antavat työntekijöillemme mahdollisuuden ja vapauden päättää työtavoista ja -paikoista. Uuden globaalin yhteistyön, avoimuuden ja innovoinnin ytimessä ovat Google Apps for Work sekä tehokas Chrome.

– Nik Clarke, loppukäyttäjien tietotekniikkaratkaisujen varapäällikkö

Appirio

Appirio rakastaa Google Chrome for Workia. Yrityksemme toimii pilvipalvelun avulla, joten tarvitsemme selaimen, joka on turvallinen, yksinkertainen ja helppo ottaa käyttöön. Kaikki Appirion työntekijät käyttävät Chrome for Workia, ja suosittelemme sitä myös asiakkaillemme.

– Glenn Weinstein, teknologiajohtaja

Vision7 International

Mitä vähemmän tukipyyntöjä saamme työntekijöiltämme, sen parempi. Kukaan ei koskaan pyydä apua Chromeen liittyvissä ongelmissa.

– François van Doesburg, tietohallinto- ja IT-osaston varapäällikkö

Lue lisää

Boise State -yliopisto

Chromen kanssa minun ei tarvitse huolehtia siitä, että yksittäiset käyttäjät hyväksyisivät päivityksiä, jotka voivat vaarantaa tietoturvan väärin asennettuna. Google Chrome for Workin päivitykset hoitavat kaiken automaattisesti.

– Peter Jurhs, tekninen johtaja

Lue lisää

Sixt AG

Sixt uskoo internetin ja verkkotekniikoiden tulevaisuuteen. Chrome for Workin kautta kaikki työntekijämme voivat käyttää verkkoa ja useimpia sisäisiä sovelluksiamme suojatusti. Chrome for Workin määritys ja käyttöönotto on helppoa.

– Erich Sixt, toimitusjohtaja

SNL Financial

Chrome for Work saa Googlen sovellukset toimimaan loistavasti. Gmail toimii huomattavasti nopeammin, joten SNL Financialin työntekijät voivat keskittyä työntekoon.

– Galen Warren, teknologiajohtaja

Middlesexin sairaala

Chromeen vaihtaminen sujui täysin ongelmitta. Se on aina hyvä asia tietohallintopäällikölle.

– Lud Johnson, tietohallintopäällikkö

Lue lisää

Hallinnoi yli sataa käytäntöä

Chrome for Work tarjoaa yli 100 käytäntöä, jotka vastaavat organisaatiosi tarpeisiin. Voit ottaa käyttöön automaattiset päivitykset, joilla saat uusimmat tietoturvaparannukset, tai hallita selainta tarkemmin manuaalisilla päivityksillä. Määritä ja hallinnoi työntekijöiden käytössä olevia sovelluksia ja laajennuksia. Voit jopa ottaa käyttöön yksityisen sovelluskaupan, jossa voit esimerkiksi valita tarjottavat sovellukset, tarjota mukautettuja sovelluksia ja hallita vanhempien sovellusten yhteensopivuutta. Lisätietoja saat Chrome for Workin ohjekeskuksesta.

Kehittyneet ominaisuudet ja tuki

Nykyisin työskentelyyn käytetään monia eri laitteita. Chromen hallinta perustuu pilvipalveluun, jolla työntekijöihin sovellettavia käytäntöjä ja asetuksia voidaan hallita verkossa riippumatta siitä, käyttävätkö he yrityksen työasemia vai omia tietokoneitaan. Työasemien käyttöjärjestelmien pilvipalveluhallinta ja Chrome-tuki ovat saatavilla Google Apps -asiakkaille. Jos et ole Apps-asiakas ja haluat lisätietoja, rekisteröidy täällä.

Turvallisuus

Google Chrome for Workin suojausominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi selaussuoja, hiekkalaatikkoympäristöt sekä automaattiset päivitykset, joilla organisaatiota suojataan haittasivustoilta, viruksilta, haittaohjelmilta ja tietojenkalasteluhyökkäyksiltä. Cross-site scripting -suojaus parantaa turvallisuutta sellaisia sivustoja vastaan, jotka yrittävät varastaa yrityksen ja työntekijöiden tietoja.

Vakaus

Chromen moniprosessirakenne tarkoittaa, että yhden välilehden kaatuminen ei kaada koko selainta. Ennen Chromen jokaista päivitystä keräämme tuhansilla jatkuvilla automaatiotesteillä kehittäjäversiosta ja betaversiosta tietoja, joilla parannetaan selaimen vakautta.

Yhteensopivuus

Chrome on aina modernien verkkostandardien tasalla, ja sen avulla voit käyttää uusimpia verkkosovelluksia. Jos organisaatiossasi tarvitaan vanhaa selainta vanhojen sovellusten käyttöön, voit kokeilla Chromen vanhojen selaimien tukea. Sen avulla IT-osasto voi ottaa Chromen käyttöön mutta tukea samalla vanhaa selainta.

Nopeus

Chromesta on luotu kaikin tavoin nopea: työpöydältä käynnistyminen, verkkosivustojen lataaminen sekä monimutkaisten yrityssovellusten käyttö verkossa tapahtuu hetkessä. Jokaisen uuden version myötä Chrome parantaa tulostaan JavaScript-koodin suoritusnopeutta mittaavassa Octane-testissä.

Tuottavuus

Jos käyttäjä kirjautuu sisään Chromeen, hän voi käyttää sovelluksiaan, kirjanmerkkejään, laajennuksiaan ja muita verkkoasetuksiaan. Tällöin työntekoa on mahdollista jatkaa myös toimiston ulkopuolella muilla laitteilla.

Kehitys

Monissa yrityksissä kehitetään sovelluksia sisäiseen käyttöön. Chrome on saatavilla Windowsille, Mac OS X:lle, Linuxille, Chrome-käyttöjärjestelmälle, Androidille ja iOS:lle, joten Chromen avulla kehittäjien tarvitsee koota, testata ja ylläpitää vain yhtä verkkosovellusta kaikissa näissä käyttöympäristöissä.