Chromebook työkäytössä

Better Business Bureau

"IT-tehtäviin käyttämämme aika väheni melkein välittömästi. Säästämme ajan, joka kului ennen ohjelmistopäivityksien ja korjauksien suorittamiseen ja tietosuoja-asioista huolehtimiseen."

Lue lisää

Lisa Ventura,
kirjanpidon ja hallinnon varajohtaja

Better Business Bureau

Doctor.com

"Palautejärjestelmästä on hyötyä vain, jos se on vakaa ja skaalautuva ja perustuu useiden potilaiden palautteeseen. Chromebookit oli helppo ottaa käyttöön toimistossa, koska laitteet ovat nopeita ja helppokäyttöisiä. Valittavanamme oli useita laitteita, mutta Chromebookit olivat selkeästi kustannustehokkain, potilasystävällisin ja turvallisin ratkaisu."

Lue lisää

Andrei Zimiles,
toimitusjohtaja

Doctor.com

Omada Health

"Chromebookien hankkiminen terveysvalmentajille oli yksinkertaisin ja kustannustehokkain tapa tarjota helppo mutta turvallinen pääsy ohjelman tietoihin.

Lue lisää

Andrew DiMichele,
teknologiavastaava

Omada Health

mSchool

"Emme halua teknologian olevan oppimisen esteenä. Kun käytämme Chromebookeja, tätä ongelmaa ei ole. Oppilaat voivat käyttää adaptiivista pilvipohjaista opetussuunnitelmaamme ja edetä omassa tahdissaan. Chromebookien avulla oppilaat voivat osallistua tavoilla, jotka eivät olleet mahdollisia paperin ja kynien ja perinteisten oppikirjojen kanssa."

Lue lisää

Elliot Sanchez,
toimitusjohtaja

mSchool

Graduation Alliance

"Chromebookit auttavat meitä antamaan aikaa oppilaille ja oppilaita etenemään opinnoissaan kohti valmistumista. Parasta palautetta on, kun monista haasteista selvinnyt oppilas näkee nimensä päättötodistuksessa."

Lue lisää

Gregg Rosann,
johtaja

Graduation Alliance

Pediatric Home Service

"Hoitajillamme ja lääkäreillämme on vain yksi päätehtävä: huolehtia lapsesta. Heillä ei ole aikaa puuhailla tekniikan parissa. Siksi teknologiaratkaisun täytyy olla toimiva. Chromebookien avulla tiimimme voi paremmin auttaa lapsia ja heidän perheitään elämään parempaa elämää."

Lue lisää

Rick Mueller

Pediatric Home Service

National Rental Services

"Yksi NRS:n työntekijä voi nyt tehdä tehtävät, joihin vaadittiin aiemmin useita järjestelmänvalvojia. Voimme siis tarjota sekä kiinteistönomistajillemme että vuokralaisille parempaa palvelua kilpailukykyisempään hintaan."

Lue lisää

Louis Gouletas,
CIO

National Rental Services

Leon Speakers

"[Chromebookit] ...olivat paras ratkaisu etsiessämme edullisia, nopeita ja helppokäyttöisiä kannettavia tietokoneita. Ostimme työntekijöidemme yhteiskäyttöön kymmeniä Chromebookeja. Olen tuotantovastaava, enkä halua käyttää aikaani järjestelmänhallintaan. Googlen sovellusten ja Chromebookin helppokäyttöisyyden ansiosta voin käyttää vähemmän aikaa IT-tehtäviin ja enemmän minulle tärkeisiin asioihin."

Lue lisää

Tyler Carr,
tuotantovastaava

Leon Speakers

Polaroid Fotobar

"Asiakkaamme käyttävät Chromebox-kioskeja mielellään: laitteet palautuvat käyttöön välittömästi, niiden avulla verkkosovellukset toimivat salamannopeasti eikä vikoja juuri esiinny. Liikekumppanimmekin ovat tyytyväisiä tilanteeseen, koska Chromeboxit maksavat vain murto-osan muista harkitsemistamme ratkaisuista. Tekniikkatiimimme vastaa laitteiden toiminnasta, joten olemme innoissamme Chromeboxien vakaudesta ja tehokkuudesta. "

Lue lisää

George Garcia,
tietohallintopäällikkö

Polaroid Fotobar

Schumacher Homes

"Unelmakodin rakentamisen pitäisi olla helppoa. Emme siis halua tehdä asioista hankalampia asiakkaillemme tai tiimillemme. Chromeboxien avulla asiakkaamme saavat helpon ja käytännönläheisen kokemuksen ilman tietosuojariskejä. Kaiken lisäksi säästämme rahaa. Tämä on yksinkertaisuutta parhaimmillaan."

Lue lisää

Christopher Anderson,
IT-päällikkö

Schumacher Homes

Jason's Deli

"Chromebookien hallinta on todella helppoa. Valmistelua, levykuvien luomista, päivittämistä ja ohjelmistovirheiden korjaamista ei tarvitse tehdä juuri lainkaan. Lisäksi laitteiden korvaaminen on yksinkertaista: laitteen vaihdon yhteydessä ei tarvita muita IT-tukitoimia."

Kevin Verde,
tietohallintopäällikkö

Jason's Deli

Logitech

"Työntekijöidemme Chromebookien yli on ajettu autolla ja niitä on varastettu. Koneiden omistajat panikoivat alussa, mutta ymmärsivät sitten sen olevan turhaa: tiedostot eivät ole menetetyllä tietokoneella vaan tallessa verkkopalvelussa. Chromebookeja käytettäessä laitteisto on korvattavissa välittömästi, eikä yksittäisten laitteiden tietosuojasta ei tarvitse huolehtia läheskään yhtä paljon kuin aiemmin. Tämä on todella hyvä ominaisuus IT-laitteistossa."

Randy First,
IT-osaston johtaja

Logitech

Orlandon kaupunki

"Laitteiden hallinta on sujunut tähän saakka todella vaivattomasti. Chromebookien käynnistäminen ja niihin kirjautuminen tapahtuu nopeasti, ja laitteet ovat helppokäyttöisiä. Käyttäjämme pitävät laitteiden keveydestä ja mahdollisuudesta muodostaa verkkoyhteys käytettävissä olevien wifi-tukiasemien kautta."

Rosa Akhtarkhavari,
Tietohallinto- ja turvallisuuspäällikkö

Orlandon kaupunki

Yhdysvaltain armeijan tiedusteluosasto

"Käyttäjät ovat pystyneet hyödyntämään laitteita täysin itsenäisesti ja ilman opastusta. 3G-tuki nostaa laitteet täysin omaan luokkaansa."

Nicholas Psaki,
Ylivääpeli

Yhdysvaltain armeijan tiedusteluosasto

Intercontinental Hotels Group

"Testikäyttäjämme ylistävät useimmiten laitteen loistavaa nopeutta."

Amy Takahashi,
Projektinhallinta, strategia ja innovaatiot

Intercontinental Hotels Group

Appirio

"Chromebookien matalat omistuskustannukset vaikuttavat merkittävästi IT-budjettiimme. Säästöjen ansiosta voimme ohjata IT-varamme strategisesti tärkeämpiin toimintoihin."

Glenn Weinstein,
Viestintäjohtaja

Appirio

Onix Networking Group

"Chromebookit vain yksinkertaisesti toimivat. Laitteiden päivittämiseen, asetuksien säätämiseen ja ohjelmistojen asentamiseen ei kulu enää tuntikaupalla aikaa."

Greg Heier,
IT-tukivastaava

Onix Networking Group

Socialware

"Laitteet ovat helppokäyttöisiä, eikä hallinnoitavaa juuri ole. Kaikki hoituu itsestään."

Chad Bockius,
pääjohtaja

Socialware

Chromebookit yrityksellesi

Nopeampi. Helpompi. Turvallisempi. Chromebookit voi muokata helposti käyttäjilleen sopiviksi, ja niiden hallinta on yksinkertaista. Laitteet sopivat siis yrityskäyttöön erinomaisesti.

Tuo työntekijät verkkoon

Monilta työntekijöiltä puuttuu tietokone kustannusseikkojen vuoksi. Myös tukipalveluiden tarjoaminen kaukaisissa toimistosijainneissa voi olla hankalaa. Chromebookien avulla voit helposti

 • saada yrityssovellukset kaikkien työntekijöiden ulottuville tietokoneilla, jotka ovat helppokäyttöisiä
 • muokata Chromebookit useille käyttäjille sopiviksi
 • tuoda sovellukset, tiedostot ja asetukset työntekijöidesi käytettäviin riippumatta heidän sijainnistaan
 • lisätä tietokoneita ja sijainteja kasvattamatta IT-tiimin työtaakkaa

Tietokoneita asiakkaille

Asiakkaat käyttävät suurimman osan ajastaan verkossa. On ärsyttävää, jos verkon käyttö takkuaa puuttuvien laitteiden vuoksi. Chromebookit tarjoavat

 • henkilökohtaisen käyttökokemuksen pelkällä sisäänkirjautumisella
 • tehdä töitä ilman viruksien ja haittaohjelmien riskejä
 • pyyhkiä asiakastiedot automaattisesti uloskirjautumisen yhteydessä.

Varusta paljon liikkeellä olevat työntekijät

Työntekijät ovat liikkeellä enemmän kuin koskaan ja voivat työskennellä työpaikan neuvotteluhuoneessa, kahvilassa toisella puolen maailmaa tai missä tahansa siltä väliltä. Virukset ja kadonneet tiedostot voivat kuitenkin haitata liikkuvien työntekijöiden työntekoa. Chromebookit tarjoavat liikkuville työntekijöille

 • nopean käynnistyksen
 • mahdollisuuden jakaa laite työkavereiden kanssa ilman hankalia käyttäjäkohtaisten asetuksien muutoksia
 • jatkuvan internetyhteyden sisäänrakennetun wifi-yhteystuen ja valinnaisen 3G-tuen avulla (sekä tuen suojatuille wifi- ja VPN-yhteyksille)
 • kaikki heidän tarvitsemansa työtiedostot, tiedot ja sovellukset pilvessä pelkän sisäänkirjautumisen kautta

Tee työpöydästäsi virtuaalinen

Virtuaalinen työpöytäinfrastruktuuri (VDI) mullistaa tavan, jolla yritykset tarjoavat yrityksen sisäiset sovellukset eri toimistojen ja henkilöiden käyttöön. Chromebookit helpottavat VDI:n käyttöönottoa

 • luotettavat VDI-kumppanit sekä muun muassa VMWare®:n, Citrix®:n, Ericomin ja nGenX:n tarjoamat ohjelmistot
 • virtuaaliset versiot yrityksen sisäisistä sovelluksista palveluntarjoajien, alihankkijoiden ja ulkomaisten toimistojen käyttöön.
 • Chromebookit ovat kustannustehokkaita VDI-päätepisteitä, mutta niillä voi myös käyttää verkkosovelluksia.