Katso, miten paljon voit säästää Chrome-laitteiden avulla

Kerro, kuinka monta työntekijää organisaatiossasi on, niin annamme arvion siitä, paljonko PC-tietokoneiden käyttöönotto maksaisi ja kuinka paljon säästäisit käyttämällä Chromebooks for Work -palvelua, johon sisältyy:

Laske säästösi

Anna organisaatiosi työntekijöiden lukumäärä
PC Chromebook
Ostohinta

Tämä on yhden kannettavan tai pöytäkoneen ostohinta. Laskin olettaa, että yrityksesi vaihtaa tietokoneet kolmen vuoden välein. (Lähde: NPD Group, Hall & Partners)

Laitteiston ylläpito

Yleinen takuuhinta on 20 % uuden tietokoneen kokonaishinnasta etukäteen maksettuna. Laskin olettaa, että takuut maksetaan etukäteen ja että ne korvaavat tietokoneen vaihdon kolmen vuoden ajalta. (Lähde: Googlen asiakaskyselytiedot.; NPD Group)

IT-ohjelmisto ja infrastruktuuri

Tähän luokkaan kuuluvat ohjelmistot, palvelimet ja muu infrastruktuuri, jota tarvitaan käyttöjärjestelmien ja järjestelmän päivityksiin, virustorjuntaohjelmiin, varmuuskopiointiin ja laitteiden hallintaan. Laskelma kattaa yhden käyttäjän tietokoneen vuoden ajalta. (Lähde: Googlen asiakaskyselytiedot.; Microsoft Intune -hinnasto)

Hallintokulut

Tähän luokkaan kuuluvat käyttöjärjestelmien levykuvien jakeluun ja sovelluksien hallintaan tarvittavat henkilöstökustannukset. Laskelma kattaa yhden käyttäjän tietokoneen vuoden ajalta. (Lähde: Googlen asiakaskyselytiedot)

Loppukäyttäjän kustannukset

Tähän luokkaan kuuluu työajan menetys asennuksien, uudelleenkäynnistyksien, järjestelmän kaatumisien, vianetsinnän ja virheidenkorjauksen vuoksi. Laskelma kattaa yhden käyttäjän tietokoneen vuoden ajalta. (Lähde: Googlen asiakaskyselytiedot)

Kolmen vuoden omistuskustannukset yhteensä

Haluatko neuvotella? Ota meihin yhteyttä jo tänään ja järjestä vanhojen tietokoneidesi vaihto Chromebookeihin. Ota yhteyttä myyntitiimiin

Laskelmaesimerkit on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Niiden myötä ei synny mitään suoria tai epäsuoria takuita eikä niitä ole tarkoitettu neuvoiksi tai tiettyjä tietoja koskeviksi mielipiteiksi. Laskelmaesimerkit perustuvat Googlen omiin sekä julkisiin tietoihin.