Ominaisuudet

Chromen avulla tuot modernit HTML5- ja verkkosovellukset luokkahuoneeseen helposti. Enää ei tarvitse huolehtia siitä, pystyvätkö vanhat selaimet käsittelemään uusia tekniikoita.

Lataa Chromen MSI-tiedosto

Chromen MSI-paketti Windowsille 10/8.1/8/7 64-bit

(Chromen MSI-paketti Windowsille 10/8.1/8/7 32-bit)

Lataa Chromen MSI-tiedosto

Chromen MSI-paketti Windowsille 10/8.1/8/7 32-bit

(Chromen MSI-paketti Windowsille 10/8.1/8/7 64-bit)

Nopeus

Nopeus edistää oppimista. Chrome onkin rakennettu kaikin puolin nopeaksi: selaimen käynnistäminen, verkkosivujen lataaminen ja monimutkaisten opetustyökalujen käyttäminen käyvät salamannopeasti. Chrome toimii nopeasti myös vanhemmilla tietokoneilla, joten voit säästää rahaa säilyttämällä vanhoja koneita käytössä pidempään.

Turvallisuus

Google Chrome for Education suojaa oppilaita ja opettajia haitallisilta sivustoilta, viruksilta, haittaohjelmilta ja tietojenkalasteluhyökkäyksiltä selaussuojan ja hiekkalaatikkotekniikan kaltaisten menetelmien avulla. Lisäksi Chromen XSS-suojaus tarjoaa lisäturvaa sivustoilta, jotka yrittävät murtautua oppilaitoksen verkkoihin tai varastaa käyttäjäidentiteettejä.

Google Apps for Education

Chrome suunniteltiin optimoimaan Google Apps for Education -tuotteiden toimintaa. Chrome tukee useita ominaisuuksia, joita ei voi käyttää muilla selaimilla. Näitä ovat muun muassa offline-Gmail, -dokumentit ja -kalenteri. Selaimen lisäominaisuuksiin kuuluvat mm. työpöytäilmoitukset ja erilaiset muokkausominaisuudet, kuten leikkaaminen ja liittäminen sekä vetäminen ja pudottaminen.

Yksinkertaisuus

Chromen käyttöönotto ja hallinnoiminen on helppoa. IT-järjestelmänvalvojat voivat muokata Chromea oppilaitoksen tarpeisiin sopivaksi. Enää ei tarvitse kuluttaa aikaa selainasetuksien ja internetyhteyden määrittämiseen. Järjestelmänvalvojat voivat esimerkiksi tuoda oppilaiden käyttöön tiettyjä laajennuksia ja Chrome Web Storen sovelluksia ryhmäkäytäntöjen avulla. Opettajaryhmälle voi puolestaan myöntää eri sovelluksien, laajennuksien ja sivustojen käyttöoikeudet.

Muokattavuus

Chrome Web Store tarjoaa satoja opetus- ja yhteistyölaajennuksia ja -sovelluksia, jotka voit liittää Chromeen ja jaella oppilaille ja opettajille. Täyden HTML5-tuen avulla opettajat ja oppilaat voivat käyttää tehokkaita ja skaalattavia verkkosovelluksia Windowsissa, OSX:ssä ja Linuxissa. Käyttöjärjestelmäpäivityksiä ei tarvita.

Päivitykset

Chromen myötä oppilaitos saa käyttöönsä tehokkaan ja turvallisen selaimen. Käyttöjärjestelmää ei tarvitse päivittää eikä kalliita ohjelmistoja ostaa. Nykyisen selaimen avulla voidaan käyttää vanhoja Internet Explorer -sovelluksia. Anna Chromen hoitaa muut verkkotoimet.