Esittelyssä uusi Chromebook ja Chromebox

Nopeita, intuitiivisia ja helppokäyttöisiä tietokoneita, jotka valjastavat internetin voiman oppilaiden ja opettajien käyttöön.

Ota yhteyttä myyntiin

Kotonaan luokkahuoneessa

Chrome-laitteet on kehitetty hyödyntämään internetin valtaisat oppimisresurssit. Yhdistä multimediasisältöä oppitunteihin, kannusta yhteistyöhön sekä rohkaise oppilaita luomaan omaa sisältöä ja jakamaan sitä muiden verkkokäyttäjien kanssa. Chrome-laitteella se onnistuu ilman turhaa odottelua ja opettelemista. Se on yksinkertainen, skaalautuva ja edullinen laite, joka tuo teknologian yhä useampien oppilaiden ja opettajien saataville.

Katso, miten oman oppilaitoksesi kaltaiset koulut käyttävät Chromebookeja

Helppo hallita

Chrome-laitteet vähentävät IT-järjestelmänvalvojien työtaakkaa helpottamalla tietokoneiden hallintaa. Chrome-käyttöjärjestelmä paranee ajan myötä. Lisäksi selainpohjainen hallintakonsoli tarjoaa järjestelmänvalvojille työkalut, joilla he voivat luoda ja hallita käyttäjiä, sovelluksia ja käytäntöjä laajassakin Chrome-laitekannassa.

Lisätietoja laitteen ominaisuuksista

Tehokkuutta oikeassa mittakaavassa

Kaksi suurinta haastetta, jotka oppilaitokset kohtaavat teknologiaprojekteja toteuttaessaan, ovat budjetti ja IT-tuki. Chrome-laitteiden käyttöönotto perinteisten tietokoneiden sijaan vähentää ylläpidosta aiheutuvia ongelmia ja kustannuksia sujuvan tukipalvelun ja keskitetyn hallinnan avulla. Laitteiden avulla päästään eroon myös aikaa vievästä levykuvien luomisesta.

Laitteiden käyttöönotto ja käyttäminen

Laske säästösi

Chromebookien käyttöönotto voi auttaa oppilaitosta säästämään keskimäärin yli 4 000 $ laitetta kohden kolmen vuoden ajalta. Laske omistuskustannuslaskurimme avulla, miten suuret säästöt oppilaitoksesi voi saavuttaa.

Laske säästöt

4,400
säästöt kolmelta vuodelta yhtä Chromebookia kohden

 Chromebook
 PC

Chromebookeja käyttävät luokkahuoneet

Katso, miten oppilaat, opettajat ja IT-järjestelmänvalvojat käyttävät Chrome-laitteita.

Lisätietoja

Klikkaa Chrome Web Storea ja tutustu verkon uusimpiin opetus- ja yhteistyötyökaluihin.

Lisätietoja