Chromebookit koulussa

KIPP LA Schools

"Ohjelmistoja ei tarvitse asentaa eikä levykuvia luoda. Mitä vähemmän hallintotoimia on, sitä enemmän tietokoneita voidaan lisätä luokkahuoneisiin ja ylläpitää."

Lataa PDF-tiedosto

Matthew Peskay
Tekniikkavastaava

KIPP LA Schools

Crook County School District

"Meidän ei tarvitse asentaa ohjelmistoja, suorittaa päivityksiä tai luoda levykuvia. Laitteet voidaan ottaa käyttöön välittömästi. Aivan ennennäkemätöntä!"

Lataa PDF-tiedosto

Bruce Hahn
Tekniikkakoordinaattori

Crook County School District

Astoria High School

"Laitteet tuovat lisäarvoa oppitunteihin ja herättävät oppilaiden mielenkiinnon opetettaviin aiheisiin, koska he voivat tutustua niihin nopeammalla ja itselleen sopivammalla tavalla."

Jenny Newton
Opettaja

Astoria High School

Thomas Jefferson High School

"Muihin tietokoneisiin verrattuna Chromebookit käynnistyvät todella nopeasti. Käynnistäminen ja sammuttaminen tapahtuvat hetkessä."

Sandy Leaders
Opettaja

Thomas Jefferson High School

KIPP Bay Area Schools

"Pidän kurssejani kokonaan verkossa, ja opetus on siirtynyt ohjeiden mukaan toimimisesta interaktiivisempaan malliin, jossa oppilaiden täytyy ajatella itse, luoda omaa sisältöä ja tehdä yhteistyötä. Tämä oppimismalli on paljon parempi, sillä oppiminen tapahtuu luonnollisemmin."

James Sanders
Opettaja

KIPP Bay Area Schools

McDowell County Schools

"Koneet muodostavat internetyhteyden suoraan, eikä meidän tarvitse opettaa oppilaitamme ja opettajiamme käyttämään käyttöliittymää. Laite, jonka käyttöä ei tarvitse opettaa, on todella ainutlaatuinen voimavara."

Aaron Slutsky
Tekniikkavastaava

McDowell County Schools

Grace Lutheran

"Verkko muuttaa oppilaiden vuorovaikutustapoja. Lisäksi meidän täytyy tarkistaa opetustekniikoitamme. Chromebookien kautta koko maailma on oppilaiden ulottuvilla. He voivat sukeltaa koko ihmiskunnan tietopaljouteen suoraan pulpettiensa äärestä."

Lataa PDF-tiedosto

Peter Iles
Rehtori

Grace Lutheran

Fessenden School

"Jos lapselle annetaan intuitiivinen tietokone ja kiinnostavia multimediaohjelmistoja, on hienoa seurata vierestä, kuinka hänen mielikuvituksensa lähtee lentoon. Chromebookit ja Google Apps -ohjelmat tarjoavat tämän tehokkaan yhdistelmän."

Lataa PDF-tiedosto

Alexandra McMullen
Opettaja

Fessenden School

Rocky River School District

"Otimme yhdessä kollegan kanssa viime keskiviikkona puolessatoista tunnissa käyttöön 30 Chromebookia. Ero on huikea, jos mietitään muiden laitteiden käyttöönottoa näin suuressa mittakaavassa. En edes harkitsisi 30 iPadin käyttöönottoa."

Dianna Foley, tohtori
Pääjohtaja

Rocky River School District

Oregon High Desert Education Service District

"Annamme [Chromebook]-laatikot oppilaille ja 20 minuutin kuluessa oppilaat aina alakouluikäisistä lukiolaisiin ovat internetissä, vastaavat blogiviesteihin ja luovat omaa sisältöään. En ole nähnyt vastaavaa koskaan aiemmin."

Rachel Wente-Chaney
Tietohallintopäällikkö

Oregon High Desert Education Service District

San Juan Unified School District

"Chromebookit ovat mielestäni tehokas työkalu sisällön julkaisemiseen verkossa. Juuri siihen haluamme oppilaitamme rohkaista. iPadeja käyttävät opettajat ovat itse asiassa kateellisia opettajille, jotka käyttävät Chromebookeja."

Joe Wood
Professional Learning & Innovation

San Juan Unified School District

Leyden High School District

"Chromebookin hallintakonsoli on vielä varsin uusi, mutta se sisältää kaikki oikeat toiminnot: voimme valita välityspalvelimen, poistaa vierailijakäytön käytöstä, asentaa laitteisiin verkkosovelluksia ja laajennuksia ja lisätä laajennuksia sallittujen ja kiellettyjen luetteloon nopeasta selainpohjaisesta käyttöliittymästä."

Jason Markey
Apulaisrehtori

Leyden High School District

Fond du Lac School District

"Chromebookit ovat ylittäneet odotuksemme täysin. Laitteiden avulla oppilaat luovat omaa sisältöä, ja ne auttavat muokkaamaan kulttuuriamme kulutusyhteiskunnasta luovaan ja kriittisesti ajattelevaan suuntaan."

Fondy Tech Team

Fond du Lac School District

Chromebookit luokkahuoneeseesi

Helpompi. Nopeampi. Turvallisempi. Chrome-laitteet voi muokata helposti käyttäjilleen sopiviksi ja niiden hallinta on yksinkertaista. Laitteet on optimoitu tuomaan internetin voima luokkahuoneisiin. Näin Chrome-laitteet auttavat kaiken kokoisia perusasteen kouluja:

Koulupäivät

Monilta oppilailta ja opettajilta puuttuu tietokone tai verkkoyhteys korkeiden kustannuksien vuoksi. Voi myös olla, että verkon hallinta ja tukipalveluiden tarjoaminen koulujen verkoissa on hankalaa. Nyt on muutoksen aika. Chrome-laitteiden avulla voit...

 • tuoda internetin kaikkien ulottuville helppokäyttöisten laitteiden kautta
 • jakaa laitteita oppilaiden kesken ilman käyttäjäkohtaisia asetuksien muutoksia
 • käyttää koulun verkoista riippumatonta internetyhteyttä laitteisiin integroidun wifi-yhteyden tai valinnaisen 3G-yhteyden avulla
 • hallinnoida ja ottaa käyttöön koko oppilaitoksen laitteet, riippumatta Chrome-laitteiden määrästä ja käyttöpaikasta.

Täyspäiväistä oppimista

Oppiminen ei lopu koulupäivän päättyessä. Miksi siis sovellusten, yhteistyötyökalujen ja kotitehtäväresurssien käytön tulisi rajoittua koulun tiloihin? Oppimiskokemuksen voi tuoda koulusta kotiin Chrome-laitteiden avulla.

 • Laitteet voivat tuoda internetin, sovellukset ja tiedostot oppilaiden käytettäväksi riippumatta heidän sijainnistaan. Tämän mahdollistavat kevyet ja nopeasti käynnistyvät laitteet, joiden akku kestää pitkään.
 • Opettajat ja oppilaat voivat tehdä yhteistyötä kotitehtävien ja parissa koulupäivän päätyttyä.
 • Järjestelmänvalvojat voivat määrittää yhden laitteen oppilasta kohden ja hallinnoida laitteita. Manuaalista ylläpitoa, tietosuojapäivityksien suorittamista tai aikaa vieviä tukitoimia ei tarvitse tehdä.

Luokkien tietokonevaunut

Luokkien tietokonevaunujen ylläpito on pitkään ollut vaivalloista. Luokasta toiseen liikkuvien oppilaiden piti kirjautua keskusverkkoon tai käyttää vain kullekin koneelle asennettuja ohjelmistoja, joita oli hankalaa ylläpitää. Chrome-laitteet antavat tietokonevaunuille uuden elämän.

 • Koneita voidaan jakaa ilman käyttäjäkohtaisten asetuksien muutoksia.
 • Laitteissa on "tilaton" käyttöympäristö, joka tarjoaa yksilöllisen käyttökokemuksen jokaiselle opettajalle ja oppilaalle pelkän sisäänkirjautumisen kautta.
 • Chromebookeilla voidaan käyttää opetussivustoja, verkkopalveluita ja sovelluksia, jotka edistävät oppimista ja yhteistyötä ja kehittävät luovuutta.

Laboratoriot ja kirjastot

Kirjaston tietokoneiden hallinta voi olla hankalaa, varsinkin silloin, jos koneita myös lainataan ulos kirjastosta. Chrome-laitteita voidaan helposti tarjota käyttöön opiskelualueilla, laboratorioissa ja kirjastoissa käytettäviksi sekä lainakoneiksi.

 • Koneita on helppo jakaa eri käyttäjien välillä. Käyttäjäkohtaisten asetuksien muutoksia ei tarvitse tehdä.
 • Laitekannan avulla voidaan ylläpitää online-oppimisympäristöä, jossa ei-toivotut sivustot ja sovellukset voidaan estää.
 • Laitteiden avulla kotitehtävät, yhteistyöprojektit ja opetussovellukset ovat kaikkien käytettävissä missä ja milloin tahansa pelkän sisäänkirjautumisen kautta.
 • Koneita on helppoa hallinnoida ja ylläpitää. Laitteet eivät saa virustartuntoja tai haittaohjelmia, eikä tietosuojapäivityksiä tarvitse suorittaa.