Google Cloud Printin kanssa toimivat sovellukset
Täällä luetellut sovellukset toimivat Google Cloud Printin kanssa. Kun lähetät tulostustyön, voit seurata sitä Google Cloud Printin hallinnointisivulta.

Kaikilla laitteilla

Google Chrome
Voit tulostaa minkä tahansa Chrome-selaimen avoimen välilehden Google Cloud Printiin. Chromebookeissa Cloud Print on oletustulostusvaihtoehto.
Mobile Google Apps
Jos käytät Gmailia tai Google Drivea puhelimen selaimella, voit tulostaa sähköpostin, dokumentin, taulukon tai muun Drive-tiedoston Google Cloud Printin kautta. Print2docs-ominaisuuden avulla voit myös tallentaa minkä tahansa tiedoston Drive-tilillesi säilytettäväksi.

Android-laitteella

PrinterShare™ Mobile Print
Mobile Print on Android-sovellus, joka tukee useita tulostamisen muotoja, mukaan lukien Google Cloud Printiä. Sillä voi tulostaa kuvia, verkkosivuja, kalenteritapahtumia, yhteystietoja, tekstiviestejä, sähköposteja, Google Docs ‑dokumentteja ja muita tiedostoja.
Fiabee
Fiabee on pilvisynkronointisovellus, jonka avulla voit tulostaa dokumentteja Google Cloud Printiin Android- tai Chrome-sovelluksista.
Google Cloud Print
Cloud Print on virallinen Android-sovellus, joka on tarkoitettu Google Cloud Printiin tulostamiseen Android-laitteilta. Kun se on asennettu, sinun tarvitsee vain jakaa dokumenttisi, kuvasi tai PDF:si sovellukselle, valita tulostimesi ja haluamasi tulostusasetukset ja valita Tulosta – siinä kaikki. Avaamalla sovelluksen voit tarkastella viime aikoina lähettämiäsi tulostustöitä, tarkistaa niiden tilan ja valita ladattuja tiedostoja tulostettavaksi.

iOS-laitteella

PrintCentral Pro
PrintCentral Pro on iOS-sovellus, jonka avulla voit tulostaa useisiin eri palveluihin, mukaan lukien Google Cloud Printiin. PrintCentral Pron avulla voit tulostaa sähköposteja ja niiden liitteitä, yhteystietoja, verkkosivuja, tekstiviestejä ja paljon muuta.

Mac- tai Windows-tietokoneella

Mikä tahansa verkkoselain
Jos näet millä tahansa verkkosivulla Tulosta-painikkeen ja Google Cloud Print ‑logon, voit tulostaa poistumatta selaimesta.
Google Cloud Printer Windowsille
Google Cloud Printerin avulla on helppo tulostaa pilvitulostimiisi mistä tahansa sovelluksesta Windowsilla. Asenna vain tulostin, niin voit tulostaa samalla tavalla kuin muistakin sovelluksista.

Yrityksille ja oppilaitoksille

Google Cloud Print ‑yhteysohjelma
Google Cloud Print ‑yhteysohjelma on Chromeen sisäänrakennetun yhteysohjelman erillisversio. Se yhdistää vanhat tulostimesi Google Cloud Printiin, jotta voit käyttää niitä mistä tahansa. Toisin kuin Chrome-yhteysohjelma, erillisversio toimii myös Linux- tai Windows-palveluna, joten se on hallittavampi ja joustavampi vaihtoehto yrityksille ja oppilaitoksille.
uniFLOW
Yrityksille suunnatun turvallisen tulostuksen ja skannauksen hallinnointijärjestelmän uniFLOW'n avulla organisaatiot voivat hallinnoida tulostusprosessiaan. UniFLOW'n ominaisuuksiin kuuluu kirjanpito, budjetin hallinta, töiden reititys ja turvallinen tulostus minkä tahansa tulostimen kautta, joten käyttäjät voivat lähettää töitä Google Cloud Printin, Windows- ja Mac-asiakassovellusten, sähköpostin tai mobiililaitteiden kautta.
PaperCut
PaperCut seuraa ja hallinnoi minkä tahansa Googlen Cloud Printiä tukevien laitteiden tulostustöitä. Kaikki PaperCutin hallinnoimat tulostimet ovat siis GCP-yhteensopivia ja käyttäjän tilit tunnistetaan Google-tunnuksen perusteella.