Virhe: AdSense ei ole käytössä tässä Google-tilissä. Luo AdSense-tili.

Virhe: DoubleClick for Publishers ei ole käytössä tässä Google-tilissä. Jos yrität kirjautua sisään olemassa olevaan DoubleClick for Publishers -verkostoon, pyydä verkoston järjestelmänvalvojaa lisäämään verkoston käyttäjäksi se sähköpostiosoite, jolla yrität kirjautua sisään. Jos haluat luoda uuden DoubleClick for Publishers -verkoston, aloita valitsemalla sopiva alla olevista vaihtoehdoista.

Hanki parhaat tuotot verkkomainosjakaumastasi

Matt Alecock, mainostoimintojen johtaja, Scribd
DFP Small Businessin kautta uusia kumppaneita on helppoa lisätä. Tästä syystä voimme hyödyntää mainosalan kokemustamme luovasti ja skaalata tuottoja sitä mukaa, kun Scribd saa uusia käyttäjiä.

DoubleClick for Publishers (DFP) Small Business -palvelu

Ota käyttöön ilmainen mainostenhallintaratkaisumme, jonka avulla julkaisijat voivat myydä, ajoittaa, toimittaa ja mitata verkkomainosjakaumaansa.

Lisätietoja

Lindsay Warren, mainostoimintojen johtaja, Flixster
DoubleClickin tehokas verkkomainosten näyttöinfrastruktuuri tekee palvelusta laadultaan ensiluokkaisen mainostekniikan, kaupallistamisen ja julkaisijoiden luotettavuuden osalta.

DoubleClick for Publishers (DFP)

Hyödynnä kattavaa työkaluvalikoimaa, jonka tarkoitus on auttaa suuria julkaisijoita kasvattamaan verkkomainontaansa ja ansaitsemaan enemmän tuloja.

Lisätietoja