Drive logo

Tutustu Driven tallennusominaisuuksiin

Omat jutut omassa järjestyksessä – Driven ominaisuuksia

 

Tallennustila toimii Driven, Gmailin ja Google Kuvien kanssa, joten voit tallentaa tiedostot, sähköpostien liitteet ja kuvien varmuuskopiot suoraan Driveen. Voit myös tarvittaessa ostaa isomman pilvitallennustilapaketin.

15 Gt ilmaista Google Driven tallennustilaa -logo

Kuvat, videot, esitykset, PDF-tiedostot ja jopa Microsoft Office ‑tiedostot. Voit tallentaa kaikentyyppiset tiedostot turvallisesti Driveen.

Google Driven tiedostotyyppiluettelo sisältäen kuvat, dokumentit ja musiikin

Drive-tiedostot ovat yksityisiä, kunnes päätät jakaa ne. Voit nopeasti kutsua muita tarkastelemaan, kommentoimaan ja muokkaamaan haluamiasi tiedostoja tai kansioita. Yhteistyön tekeminen verkossa on nyt helppoa.

Google Driven tietosuoja- ja jakamisasetukset

Tiedostojesi suojaus on tärkeää. Siksi kaikki Drive-tiedostot ovat suojassa riippumatta siitä, mitä tapahtuu älypuhelimellesi, tabletillesi tai tietokoneellesi. Drive-tiedostot on salattu SSL-suojausprotokollalla, jota käytetään myös Gmailissa ja muissa Googlen palveluissa.

Google Driven turvalukko

Yhteensopiva muiden Google-tuotteiden kanssa

 
Gmailin kuvaliite tallentuu Driveen yhdellä klikkauksella.

Näet Drive-logon, kun siirrät hiiren osoittimen Gmailin liitetiedoston päälle. Kuvakkeesta voit tallentaa kaikki liitetiedostot Driveen, jolloin voit järjestää ja jakaa niitä yhdestä turvallisesta paikasta.

Gmailin kuvaliite tallentuu Driveen yhdellä klikkauksella.

Drive voi tunnistaa kuvissasi olevat kohteet ja skannatuissa dokumenteissa olevan tekstin. Esimerkiksi hakusanalla Eiffel-torni tehty haku löytää kyseisen sanan sisältävät dokumentit sekä kuvat, joissa Eiffel-torni esiintyy.

Kuva Oregonin rannikosta tallennettu Google Driveen ja jaettu Google+:lla

Tallenna valokuvasi Driveen ja herätä ne eloon Google Kuvissa. Saat ammattimaisesti muokattuja kuvia sekä animaatioita, elokuvia ja paljon muuta sisältöä helposti.

Google Driven tiedot Chromebookeilla

Google Drive on asennettu valmiiksi Chromebookeihin, joten tiedostosi ja valokuvasi pysyvät tallessa automaattisesti. Useimpien uusien Chromebookien mukana saat 100 Gt maksutonta tallennustilaa.

 

Hyödynnä älykkäitä sovelluksia

 

Luo ja yhteiskäytä tiedostoja muiden kanssa. Jaa dokumentteja, laadi laskentataulukoita ja luo esityksiä missä tahansa Docs-, Sheets- ja Slides -sovelluksilla.

Google Drive, Docs, Sheets ja Slides käytettävissä jakamista varten

Google Formsilla voit tehdä kyselyn tai luoda nopeasti tiimille työvuorolistan selkeällä verkkolomakkeella. Näet tulokset laskentataulukkoon jäsenneltyinä.

Google Driven Google Forms ‑esimerkki

Määritä kaavioiden asettelut ja luo vuokaavioita Google Drawingsin avulla. Lisää ne sitten helposti muihin dokumentteihin tai upota ne verkkosivustoon.

Google Drawingsin kuvake

Muokkaa profiilikuvaa, tee maisemointisuunnitelmia, luo miellekarttoja ja paljon muuta. Käytettävissäsi on yli 100 Drive-sovellusta sisältösi hyödyntämiseen. Asenna kokeeksi jokin Drive-kokoelman sovelluksista Chrome Web Storesta.

Saatavissa on yli 100 Google Drive ‑sovellusta

Käytä Drivea vieläkin monipuolisemmin

 
Esimerkki dokumenttien tallentamisesta Drivelle ottamalla kuva Android-puhelimella

Skannaa kaikki paperidokumentit Driven Android-sovelluksella. Ota vain kuva tärkeistä dokumenteista, kuten resepteistä, kirjeistä ja lausunnoista, niin ne tallentuvat heti Driveen PDF-tiedostoina.

Google Driven offline- tai online-kytkin

Ota tiedostot käyttöön offline-tilassa, niin voit tarkastella niitä myös ilman verkkoyhteyttä esimerkiksi lentokoneessa tai rakennuksessa, jossa on huono verkko.

Esimerkki Google Driven tiedoston versiohistoriasta

Voit tarkastella myös useimpia tiedostotyyppejä 30 päivän ajalta ja nähdä, ketkä ovat tehneet muutoksia, ja palauttaa aikaisempia versioita. Tiedostojen versiointi ei voisi olla helpompaa.