GoogleAnalytics

Mainonnan analytiikka

Olet sijoittanut paljon houkutellaksesi vierailijoita sivustoosi. Mistä tiedät, onko mainostusohjelmista hyötyä sinulle? Tutustu kaikkiin digitaalisiin kanaviin, kuten hakuun, näyttömainoksiin, sosiaaliseen mediaan, kumppanijäseniin ja sähköpostiin, niin näet, miten ne ovat vaikuttaneet tulosprosentteihin ja tuottoon. Vie analyysisi astetta pidemmälle verrattomalla AdWords-integraatiollamme, johon sisältyvät myös mobiili- ja näyttökampanjat.

Mainonta

Tee hakukonemarkkinoinnista tehokkaampaa

Hakukonemarkkinointi ohjaa vierailijoita sivustoosi. Google Analyticsin avulla voit yhdistää vierailijoiden toiminnan hakukonemarkkinointikampanjoihin (mm. Googlessa, Bingissä ja Yahoossa) ja valita hintatarjoukset ja avainsanat fiksummin. Jos käytät AdWordsia, voit koodata kampanjasi automaattisesti ja nähdä tulosprosenttien erot eri mainosten sijoitteluiden ja aloitussivujen välillä helposti.

Lisätietoja

Tavoita oikeat asiakkaat nopeasti ja helposti uudelleenmarkkinoinnin avulla

Uudelleenmarkkinoinnissa Google Analyticsin avulla voit hyödyntää laajoja tietoja asiakkaista, jotka osoittavat kiinnostusta tuotteitasi ja palvelujasi kohtaan – ja näyttää heille kautta verkon kohdistettuja mainoksia, jotka sopivat tarkasti heidän etsimiinsä asioihin.

Lisätietoja

Selvitä, miten näyttömainonta parantaa ohjelmiasi

Selvitä, miten tehokkaasti näyttömainonta houkuttelee uusia asiakkaita sivustoosi. Keskity tiettyihin sijoitteluihin ja selvitä, miten tehokkaasti ne houkuttelevat oikeanlaisia vierailijoita. Integraatio Google Display -verkoston (GDN) kanssa tarkoittaa, että voit käyttää AdWordsia kampanjoiden luomiseen ja hallintaan ja sitten lisätä Google Analytics -tunnisteet Google Display -verkoston markkinointikampanjoihin ja mitata niiden menestystä.

Anna mobiilikampanjoille niiden ansaitsema huomio

Jos käytät mobiilimainoksia tai mobiilisovelluksia, haluat varmasti tietää niiden tehokkuuden. Mobiilimainosten sijoittelut houkuttelevat erityyppisiä vierailijoita ja Google Analytics kertoo, miten he toimivat. Voit jaotella tiedot laitekohtaisesti, mitata mainosten tehokkuutta ja optimoida sekä mobiili- että tavallisen sivuston käyttämällä tuttuja tietoja, kuten sivustolla käytettyä aikaa sekä poistumis- ja tulosprosenttia.

Lisätietoja

Näe, miten mainoskampanjat toimivat yhdessä monikanavien kanssa

Kun mainostat useassa digitaalisessa kanavassa (käyttäen esimerkiksi hakukonemarkkinointia, näyttömainontaa, sosiaalista mediaa, kumppanijäseniä), on tärkeää tietää, mikä on kunkin kanavan rooli, ja miten ne yhdessä lisäävät asiakasmääriä ja parantavat tuloksia. Monikanavat antavat kattavan kuvan siitä, mikä kanava toimii parhaiten ja mikä on tehottomin. Näin voit optimoida ja parantaa digitaalisia markkinointiohjelmiasi.

Lisätietoja

Kampanjoiden mittaaminen kertoo, mikä toimii ja mikä ei

Mittaamalla kaikkien kanavien kampanjoita näet, mitkä markkinointitoiminnot tuottavat oikeasti tulosta. Voit tarkastella raportteja kanavien mukaan jaoteltuna ja nähdä reaaliaikaisia tietoja vain muutama minuutti kampanjan aloittamisen jälkeen. Voit nähdä kaikkien koodaamiesi linkkien sitoutumis- ja tulostoiminnan, mukaan lukien sähköpostin ja bannereiden. Voit lisäksi seurata offline-kampanjoita, jotka ohjaavat käyttäjiä sivustoosi.

Lisätietoja