GoogleAnalytics

Sisältö Analytics

Löydä sivustosi suosituin sisältö ja piilotetut aarteet Google Analyticsin Sisältö-raporttien avulla. Saat selville, kuinka usein ihmiset käyvät kullakin sivulla sivustossasi, kuinka pitkään he viipyvät ja kuinka usein tuloksia syntyy. Kaikki raportit löytyvät sisältöosiosta.

Sivustohaku: auta kävijöitä pääsemään sivustoille nopeammin

Jos kävijät eivät löydä jotakin, he tekevät siitä haun. Google Analyticsin Sivustohaku-raporttien avulla voit selvittää, mitä kävijäsi todellisuudessa etsivät. Löydä unohdetut tuotemahdollisuudet ja nopeuta tulosten syntymistä.

Lisätietoja

Tilasto: näe, miten kävijät toimivat sivustossasi

Joskus Google Analyticsin raporttia tarkastelemalla on hankala hahmottaa, miten kävijät liikkuvat tietyllä verkkosivuston sivulla. Tilasto-raportin avulla voit havainnollistaa kävijöiden liikkumista verkkosivustollasi.

Lisätietoja

Sivuston nopeus -analyysi: löydä ongelmat ennen asiakkaitasi

Hitaan verkkosivuston lataaminen on turhauttavaa, ja se saattaa jopa vaikuttaa mainontaan ja hakutuloksiin negatiivisesti. Google Analyticsin Sivuston nopeus -raportin avulla voit nähdä, kuinka kauan sivujesi lataaminen kestää. Löydä ja korjaa ongelmakohdat ja pidä kävijät tyytyväisinä.

Lisätietoja

Tapahtumaseuranta

Tapahtumaseuranta: selvitä, mitä kävijät tekevät sivustollasi

On erittäin hyödyllistä saada selville, miten vierailijat toimivat sivuillasi. Voit nähdä, kuinka usein he käyttävät Flashia ja AJAX-elementtejä tai lataavat tuote-esitteitä klikkaamalla linkkejä. Voit jopa määrittää tapahtumaseurannan hankkimaan tarkempia tietoja kävijöiden toiminnasta.

Lisätietoja

AdSense

Tee AdSense-ohjelmastasi tehokkaampi

AdSensen avulla bloggaajat ja sisällön julkaisijat voivat tienata mainoksillaan. Google Analytics voi tuoda AdSense-tietoja suoraan, mikä helpottaa mainosten näyttämistä parhaassa mahdollisessa sijainnissa sivustollasi.

Lisätietoja