GoogleAnalytics

Tulostyökalut

Google Analyticsin tulostyökalujen avulla pääset kurkistamaan sivunkatseluiden ja kävijämäärien taustoihin. Voit selvittää, miten digitaaliset markkinointikanavat tuovat yhdessä kävijöitä sivustoosi. Voit mitata myyntiä, latauksia, videon toistoja ja muita sinulle tärkeitä toimintoja. Saat selville, miksi jotkut kävijät ostavat sinulta ja jotkut eivät. Sen perusteella voit muokata sivustoasi ja markkinointiohjelmiasi vastaamaan tavoitteitasi.

Selvitä, miten kävijöiden toiminta johtaa myynti- ja tulostapahtumien syntymiseen

Sivustosi on dynaaminen, joten tulostavoitteidesi pitäisi myös olla dynaamisia. Google Analyticsin Tavoitteiden and Tapahtumaseurannan avulla voit seurata myyntiä, latauksia, videoiden toistoja, tuloksia ja sivustoon sitoutumista tai voit määrittää omat mitattavat tiedot. Voit myös räätälöidä raportit sen perusteella, mitä haluat saavuttaa ja mitkä kävijöiden toimet todennäköisimmin auttavat sinua saavuttamaan yritystavoitteesi.

Paranna verkkomyyntiäsi verkkokaupparaportoinnin avulla

Selvitä, mitkä ovat parhaiten myyvät tuotteesi ja tärkeimmät tarjouskampanjasi. Olipa kyse sitten monimutkaisista tapahtumista tai yksinkertaisista yhden klikkauksen ostoista, verkkokaupparaportointi auttaa sinua ymmärtämään, miksi asiakkaat ostavat ja minkä tyyppisiä ostoja he tekevät. Voit jäljittää tapahtumat kampanjoihin ja avainsanoihin ja havainnollistaa ostajan käyttäytymistä sivustolla sekä muokata ostoskoria siten, että myynti paranee ja saat asiakkaan palaamaan uudelleen.

Lisätietoja

Näe kattava kuva kampanjan tehokkuudesta monikanavien avulla

Älä rajoita kampanjan mittausta vain viimeiseen klikkaukseen ennen myyntiä. Monikanavien avulla näet kaikkien digitaalisen markkinoinnin toimien, kuten haku- ja näyttömainosten, sosiaalisen median, kumppanijäsenten ja sähköpostin vaikutuksen. Voit selvittää, mitkä kanavat ohjaavat kävijöitä tuotteisiisi ja mitkä johtavat myynteihin. Näin voit paremmin tasapainottaa markkinointiohjelmiasi.

Lisätietoja

Tutustu erilaisiin reitteihin, jotka kävijät kulkevat sivustollasi

Selvitä, miksi kävijät rakastavat sivustoasi… tai miksi eivät. Google Analyticsin liikenteen visualisoinnin ja tavoitekanavien avulla voit seurata kävijöiden reittiä tuloksen syntymiseen ja nähdä, missä he tulevat sivustolle, mihin he pysähtyvät ja mistä he poistuvat. Löydä sivustosi selaamisen vahvuudet ja heikkoudet ja selvitä, mitä verkkosivustosi osa-alueita ja markkinointiohjelmia on muokattava.