Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1

OVH: 749 €

Hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjästä riippuen.

Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1 tarjoaa Chrome-käyttöjärjestelmän selkeyden linjakkaassa alumiinikuoressa. Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1 tarjoaa Chrome-käyttöjärjestelmän selkeyden linjakkaassa alumiinikuoressa. Jälleenmyyjät:

Ominaisuuksien yhteenveto

  • Virtaviivainen ja kapeareunainen 14 tuuman alumiinimalli
  • Taustavalaistu perusnäppäimistö ja sisäänrakennettu EMR-kynä
  • 8. sukupolven Intel® CoreTM i3 ‑suorittimet ja jopa 128 Gt eMMC-tallennustilaa

Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1

OVH: 749 €

Hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjästä riippuen.

Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1

OVH: 749 €

Teknisiä tietoja

Käyttöjärjestelmä

Chrome-käyttöjärjestelmä
Chromebookeissa on Chrome-käyttöjärjestelmä, joka on Googlen nykypäivän tietokoneita varten suunnittelema, uudenlainen järjestelmä. Se on selain- ja pilvipalvelupohjainen ja käynnistyy hetkessä, joten saat yhteyden verkkoon hetkessä. Lisäksi Chrome-käyttöjärjestelmä hallinnoi päivityksiä automaattisesti1, joten Chromebookista tulee nopeampi ja turvallisempi ajan myötä.
1. Katso ohjekeskuksesta lisätietoja tämän laitteen automaattisten päivitysten päättymisestä.

Googlen parhaat

Play Kaupan sovellusten maailma käsiesi ulottuvilla
Käytä uusimpia Android-sovelluksia ja ‑pelejä sekä musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia, kirjoja, lehtiä ja muuta sisältöä Chromebookillasi. Play Kaupan valikoima kasvaa jatkuvasti, joten löydät aina tilanteeseen sopivaa sisältöä tai sovelluksia.

Onko sinulla kysyttävää?

Me autamme, jos harkitset ensimmäinen Chromebookin ostoa tai haluat vaihtaa uuteen.

Inspiron Chromebook 14 2-in-1:n akku kestää jopa 15 tuntia 33 minuuttia*, jos käytössä on 8. sukupolven Intel® Core™ i3-8130U -suoritin, Intel® UHD Graphics 620 -yksikkö jaetulla grafiikkamuistilla, 8 Gt:n DDR4-järjestelmämuisti, 128 Gt:n eMMC, AUO:n FHD 1080p IPS -kosketusnäyttö, EMR-kynä ja 4-kennoinen 56 Wh:n** akku (Dell-laboratorioiden testaama elokuussa 2018). C4-määritys; vaihtoehtojen ja määritysten saatavuus vaihtelee alueittain.

* Akunkesto perustuu Google Chromen Power LoadTestiin: http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing. Testitulokset on tarkoitettu vain vertailuun. Akun todellinen kesto voi olla merkittävästi testituloksia lyhyempi ja riippuu tuotteen määrityksistä ja käytöstä, ohjelmistosta, käyttöympäristöstä, virta-asetuksista ja muista tekijöistä. Akun enimmäiskesto lyhenee ajan myötä.

©2021 CNES / Astrium, DigitalGlobe

Hanki Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1

OVH: 749 €
Google käyttää evästeitä palvelujen tarjoamiseen, mainosten personointiin ja liikenteen analysointiin. Voit määrittää tietosuojahallinnan koska tahansa Google-asetuksissa. Lue lisää. Okei