Chromebookit – Perheille

Tärkeimpiin hetkiin

Chromebookin kanssa tiedot eivät katoa: saat sen mukana rajattomasti kuvien tallennustilaa1 muistoja varten, ja tiedot tallennetaan automaattisesti2, jolloin käyttö on huoletonta.

Yhteiskäyttöön

Chromebookit on helppo jakaa perheen kesken ja käyttää kaikkialla sohvasta keittiönpöytään. Tilin vaihtaminen käy kätevästi, joten kaikki saavat oman tilansa. Lisäksi automaattiset tietoturvapäivitykset2 suojelevat koko perhettä viruksilta ja haittaohjelmilta.

Tilin vaihtaminen
Tilien Family Link ‑määritys
Sisäänrakennettu virustorjunta
Suunniteltu kestämään

Perheille

Käynnistyy nopeasti

Pitkä akunkesto

Toimii verkossa ja offline-tilassa

Päivittyy itsestään

Koulutielle

Chromebook kulkee mukana ensimmäisestä koulupäivästä päättäjäisiin asti. Kevyt Chromebook on helppo ottaa mukaan minne vain.

Pidä muistot järjestyksessä
Suunnittele uusia seikkailuja

Lunasta 100 Gt maksutonta Drive-tilaa ja ala suunnitella perheen yhteistä matkaa tai vanhempien viikonloppureissua.

Toteuta ideasi

Joidenkin Chromebook-mallien mukana tulee kynä, jolla voit luonnostella, muokata kuvia ja toteuttaa muita luovia projekteja.

1. Voit tallentaa korkealaatuisia (16 Mpx) kuvia rajattomasti Google Kuviin. Alkuperäislaatuisina tallennettujen kuvien tallennustila riippuu Google-tililläsi käytettävissä olevasta tallennustilasta.

2. Edellyttää internetyhteyttä

3. Osaa sovellustoiminnasta ei täysin seurata viikoittaisissa tai kuukausittaisissa toimintaraporteissa. Tällaisia sovelluksia ovat esimerkiksi taustalla toimivat musiikkisoittimet ja viestisovellukset.

Google käyttää evästeitä palvelujen tarjoamiseen, mainosten personointiin ja liikenteen analysointiin. Voit määrittää tietosuojahallinnan koska tahansa Google-asetuksissa. Lue lisää. Okei