Chromebookit – Oppilaitoksille

Koulujen suosikki

Chromebook on Yhdysvalloissa peruskoulujen ja lukioiden myydyin kannettava tietokone1 Se on nopea, helppokäyttöinen ja tarjoaa pääsyn Google Play Kaupan laajaan sovellusvalikoimaan.

Olen opettaja

Luokkahuoneesta olohuoneeseen

Opettajat ympäri maailman käyttävät Chromebookeja ja oppilaitoksia varten suunniteltuja Google for Education ‑tilejä. Chromebook antaa oppilaiden käyttää tuttuja sovelluksia, ja laitteiden pitkä akunkesto tukee jatkuvaa opetusta.

Sopii aina joukkoon

Chromebookien monipuoliset käyttötavat ja ohjelmat innostavat oppimaan, tarjoavat rajattoman määrän tietoa ja tekevät joka tilasta oppimisympäristön.

G Suite for Education auttaa Forsyth Countyn kouluja säästämään aikaa ja löytämään uusia yhteistyötapoja

Oletko opettaja?

Sovellukset koulutehtäviin ja ryhmätöihin

Chromebookeilla voi pian käyttää Google Play Kauppaa, mikä helpottaa yhteistyötä ja oppimista yhdessä kaverien kanssa. Kun saatavillasi on rajattomasti tietoa, voit oppia omalla tavallasi, turvallisesti, aina ja kaikkialla.

1. Futuresource Consulting, K-12 Mobile Computing Annual Shipments Operating System Share 2016 https://www.futuresource-consulting.com/Press-K-12-Education-Market-Qtr4-0317.html

Google käyttää evästeitä palvelujen tarjoamiseen, mainosten personointiin ja liikenteen analysointiin. Voit määrittää tietosuojahallinnan koska tahansa Google-asetuksissa. Lue lisää. Okei