Chromebookit – Työpaikalle

Hyvä valinta yrityskäyttöön

Chrome-selain ja ‑pilvikäyttöjärjestelmä on nopea, selkeä ja turvallinen. Sen avulla toimii yrityslaitteiden uusi sukupolvi, joka soveltuu kaikenkokoisille organisaatioille.

Työskentele mistä tahansa, milloin tahansa

Chromebookien pitkä akunkesto, kannettava muotoilu ja saumaton offline-käyttö helpottavat työntekoa, jos matkustat paljon, vaihtelet toimistoa tai teet etätöitä.

Pitkä akunkesto
Suunniteltu mukaan otettavaksi
Toimii verkossa ja offline-tilassa

Pienille ja suurille yrityksille

Chromebookilla voit innovoida yhdessä, luoda uutta ja skaalata toimintaasi pienessä tai isommassa tiimissä. Google Play Kauppa ja G Suite tekevät Chromebookista luontevan lisän työnkulkuihisi.

Suunniteltu jakamista varten

Siirtyminen tililtä toiselle on vaivatonta, joten työkaverit voivat jakaa Chromebookin keskenään turvallisesti.

Monipuolista yhteistyötä

Pidä tiimi ajan tasalla Gmailin, Hangoutsin ja Kalenterin avulla tai muokkaa tiedostoja yhdessä Docsissa, Sheetsissa tai Slidesissa.

Turvallinen ja luotettava

Chromebookin käyttö, hallinnointi ja tietoturva on helppoa automaattisen varmuuskopioinnin1, synkronoitavien asetusten ja sisäänrakennetun tietoturvan ansiosta.

Toista uudelleen

Miten Veolia antaa pilvityöntekijöilleen mahdollisuuden tehdä yhteistyötä turvallisesti milloin ja missä tahansa

Lue blogipostaus

Netflix chooses the cloud to deliver fast and friendly customer service using Chrome Enterprise

Lue asiakkaan tarina

Chrome Enterprise auttaa CMMS Imagingia tarjoamaan entistä ihmisläheisempää palvelua

Lue blogipostaus

Suite-sovellukset

Chromebookien mukana tulee koko G Suite ‑ohjelmisto, joten luominen, muokkaaminen ja jakaminen onnistuu missä tahansa. Google Play Kaupan laaja tuottavuussovellusten valikoima mahdollistaa saumattoman työnteon eri laitteilla.

Aiotko hankkia yrityksellesi Chromebookeja?

Chromebookien käyttöönotto, käyttö, hallinnointi ja vaihtaminen on helppoa. Löydä omasi tältä sivulta tai tutustu yrityshinnoitteluun.

1. Edellyttää internetyhteyttä

Google käyttää evästeitä palvelujen tarjoamiseen, mainosten personointiin ja liikenteen analysointiin. Voit määrittää tietosuojahallinnan koska tahansa Google-asetuksissa. Lue lisää. Okei