Löydä oikea Google Partner ‑kumppani

Tarvitsetko apua online-mainonnan hallintaan? Tee yhteistyötä Googlen kouluttamien ja sertifioimien yritysten, markkinoijien, asiantuntijoiden ja online-mainonnan ammattilaisten kanssa.

Löydä kumppani

Oletko online-mainonnan ammattilainen tai edustatko mainostoimistoa? Liity Google Partnersiin.

Ohjeet

Tunnus osoittaa asiantuntijan

Google Partner ‑tunnus kertoo, että Partner-kumppani on läpäissyt Google AdWordsin tuotesertifiointikokeet ja tuntee tuotteet tarkkaan. Toisin sanoen tunnus myönnetään vain alan ammattilaisille.

Apua tarpeidesi mukaan

Google Partner ‑kumppanit voivat erikoistua yhteen tai useampaan seuraavista AdWordsin tuotealueista:

 • Hakumainonta

  Nämä kumppanit voivat auttaa sinua luomaan ja optimoimaan Google-haussa näkyviä mainoksia. Heiltä saat myös vinkkejä avainsanastrategian ja budjetin suunnitteluun.
 • Mobiilimainonta

  Mobiilimainonnan sertifioinnin ansainneet kumppanit voivat auttaa sinua tavoittamaan mobiililaitteita käyttävät potentiaaliset asiakkaat teksti-, kuva-, video- ja HTML5-mainoksilla.
 • Videomainonta

  Tarvitsetko apua YouTube-videokampanjasi toteuttamiseen tai optimointiin? Käänny siinä tapauksessa näiden kumppanien puoleen.
 • Display-mainokset
  Display-mainokset

  Display-mainonta

  Nämä kumppanit voivat auttaa sinua luomaan tehokkaita visuaalisia mainoksia ja esittämään niitä potentiaalisille asiakkaille kahdella miljoonalla verkkosivustolla ja 650 000 sovelluksessa.
 • Shopping-mainonta*

  Tämän erikoisalan sertifioidut kumppanit auttavat sinua esittämään tuotteitasi Google-haussa, määrittämään mainosjakauman Kauppiasportaalissa ja luomaan Google Shopping ‑kampanjoita.
  * Shopping-mainonta ei ole saatavilla kaikissa maissa. Voit tarkistaa saatavilla olevat kielet ohjekeskuksesta.
Ohita mainos

Mainos 0:{[eventToControllerCtrl.data ? eventToControllerCtrl.data : 30]}

 

Roosan Kahvipaahtimo

Nauti paikallisen luomukahvin herkullisista aromeista.

 

Roosan Kahvipaahtimo

Nauti paikallisen luomukahvin herkullisista aromeista.

 

Roosan Kahvipaahtimo

Nauti paikallisen luomukahvin herkullisista aromeista.

kahvi

Löydä yhteistyökumppani, joka tuntee tarpeesi

Etsi eri puolilta maailmaa kumppaneita, jotka tuntevat toimialasi ja osaavat auttaa juuri sinun tarpeitasi vastaavissa kysymyksissä. Voit hakea sertifioituja kumppaneita osaamisalueen, sijainnin ja budjetin mukaan.

Löydä kumppani

Google ei myönnä Google Partner ‑haussa lueteltujen kumppanien työn laadulle tai tuloksille lupauksia tai takuita. Google ei peri maksua hakemistoon pääsemisestä tai paranna sijoitusta maksua vastaan.