Usein kysyttyä

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mikä on Google Ad Grants?

Google Ad Grants yhdistää ihmisiä heille tärkeisiin asioihin tarjoamalla ehdot täyttäville järjestöille kuukausittain 10 000 $:n arvoisen hakumainosavustuksen.

Miten Google Ad Grants toimii?

Google Ad Grants ‑tilillä luot mainoksia, joita näytetään Google Haussa. Organisaatiosi mainokset näkyvät itsenäisesti tai maksettujen mainosten alla. Näitä ovat tekstipohjaiset mainokset Google.com-hakutulossivuilla.

Jos haluat lisätietoja Ad Grantsin toiminnasta, siirry ohjekeskukseen.

Voiko minulla olla Ad Grants ‑tili ja tavallinen, maksullinen Google Ads ‑tili samaan aikaan?

Kyllä. Tavallisten tilien avulla voit laajentaa vaikutusalueitasi ja käyttää lisäominaisuuksia, esim. uudelleenmarkkinointia, kuvamainoksia ja videomainoksia. Tilisi eivät kilpaile toisiaan vastaan, koska Ad Grantsin mainokset ovat eri huutokaupassa kuin maksetut mainokset.

Olemme pieni järjestö. Pystymmekö silti kilpailemaan suurten järjestöjen kanssa Google.comissa ja hyötymään Google Ad Grants ‑ohjelman eduista?

Kyllä, sillä Google Ads palkitsee osuvuutta. Itse asiassa pienet ja paikalliset avustuksen saajat, jotka käyttävät sijaintikohtaisia avainsanoja ja kohdennuksia, saattavat näkyä ennen suuria kansallisia järjestöjä. Jos järjestöt haluavat erottua joukosta, etenkin vuoden loppuun sijoittuvan vilkkaan lahjoituskauden kaltaisina tärkeinä aikoina, järjestöt voivat laajentaa tavoittavuuttaan sijoittamalla tavalliseen Google Ads ‑tiliin.

Voinko näyttää mainoksiani vain yhdelle sijainnille?

Kyllä! Aluekohdistuksen avulla voit näyttää mainoksia tietyn alueen käyttäjille.

Voit valita mielesi mukaan kaupungit, osavaltiot, maakunnat, kaupunkikeskukset, maat ja alueet. Muista varmistaa, että noudatat maantieteellisen kohdistamiskäytäntöjen vaatimuksia, kun otat kampanjaasi varten käyttöön aluekohdistuksen.

Mitkä ovat Google Ad Grantsin edellytykset?

Voit osallistua Google Ad Grants ‑ohjelmaan, jos järjestölläsi on verkkosivustokäytäntömme mukainen korkealaatuinen sivusto sekä jos järjestösi on ehdot täyttävä järjestö ja ohjelman käytäntöjen mukainen.

Paljonko Google Ad Grants maksaa?

Et maksa Ad Grants ‑kampanjoista. Kun olet mukana ohjelmassa, saat käyttöösi mainosbudjetin. Tämä on kuukausittainen 10 000 $:n arvoinen luontoissuoritus, jonka voit käyttää erilaisissa kampanjoissa hakumainontaa varten. Käyttämättömät varat eivät siirry.

Kun Ad Grants on aktivoitu, mainosbudjettisi esiladataan tilillesi eikä sinun tarvitse pyytää sitä Googlelta.

Onko minun käytettävä 10 000 $ joka kuukausi, jotta voin pysyä mukana Ad Grantsissa?

Ei, kulutusvaatimusta ei ole.

Miten voin hakea Google Ad Grants ‑ohjelmaan?

Tutustu näihin kelpoisuusvaatimuksiin ja hae Google järjestöille ‑sivulla. Katso tämä video-ohje, niin ymmärrät, miten hakuprosessi toimii alusta loppuun.

Miten kirjaudun Google Ad Grants ‑tililleni?

Kun sinut on hyväksytty mukaan Ad Grants ‑ohjelmaan, voit kirjautua tilillesi Google Ads ‑alustan kautta. Siirry osoitteeseen ads.google.com ja kirjaudu sisään sillä sähköpostiosoitteella, jolla rekisteröidyit Google järjestöille ‑ohjelmaan.