Mitä uutta Chromebookista löytyy?

Chromebookit päivittyvät automaattisesti,* ne tarjoavat käyttäjille aina uusimmat ominaisuudet ja pitävät ohjelmiston toimivana ja nopeana. Tässä on yhteenveto uusimmista julkaisuista.

*Katso, miten kauan päivitykset ovat saatavilla laitteelle, osoitteessa g.co/chromeosupdates.

Kokeile vaaleaa ja tummaa teemaa

Chromebookeissa on nyt vaalea ja tumma teema. Vaalea teema pitää tyylin kirkkaana ja ilmavana, kun taas tumma teema voi olla hyödyllinen hämärässä. Voit pitää yhden teeman päällä koko ajan tai valita, että Chromebook vaihtaa vaaleasta tummaan teemaan automaattisesti illan hämärtyessä.

Tee Chromebookista näköisesi

Voit nyt luoda kannettavalle tietokoneelle yksilöllisen tyylin ja ilmeen yhdestä paikasta. Taustakuva ja tyyli ‑sovelluksessa voit valita kymmenistä yksilöllisistä taustakuvista ja näytönsäästäjistä tai käyttää lempikuviasi Google Kuvista. Valitse myös, haluatko käyttää työpöydällä vaaleaa vai tummaa teemaa.

Tee Chromebookista näköisesi

Muokkaa PDF-tiedostoja ja tee niihin merkintöjä

Voit nyt muokata PDF-tiedostoja Chromebookin sisäänrakennetussa Galleria-sovelluksessa. Avaa vain PDF-tiedosto, niin voit täyttää lomakkeita, korostaa tekstiä ja lisätä merkintöjä. Voit lisätä dokumenttiin allekirjoituksen käsinkirjoituksella ja jakaa sitten PDF-tiedoston sovelluksen kautta.

Muokkaa PDF-tiedostoja ja tee niihin merkintöjä

Tarkista kalenteri napautuksella

Kun napautat Chromebookin hyllyn päivämäärää, näet koko kalenterikuukauden. Et enää joudu avaamaan uutta välilehteä tai sovellusta tarkistaaksesi, mikä viikonpäivä 25. päivä on. Näet muutaman kuukauden vierittämällä tai voit valita tietyn päivämäärän, niin näet Google Kalenteri ‑tapahtumasi.

Kiinnostaako
vaihtaminen?

Vaihtaminen Mac- tai Windows-tietokoneesta onnistuu yksinkertaisesti kirjautumalla sisään. Tiedostosi ja kuvasi ovat valmiina uudella Chromebookillasi kolmen helpon vaiheen jälkeen.