Mitä uutta Chromebookilta löytyy?

Chromebookit päivittyvät automaattisesti: ne tarjoavat käyttäjille aina uusimmat ominaisuudet ja pitävät ohjelmiston toimivana ja nopeana. Tässä on yhteenveto uusimmista julkaisuista.

Jaa tiedostoja nopeasti Lähijakamisella

Lähijakamisella voit jakaa tiedostoja nopeasti ja turvallisesti Chromebookin ja muiden Chrome- tai Android-käyttöjärjestelmää käyttävien laitteiden välillä. Voit lähettää ja vastaanottaa sisältöä ilmoittamatta yhteystietojasi, joten tietosi ja tiedostosi pysyvät yksityisinä. Aloita avaamalla Asetukset ja laittamalla Lähijakaminen päälle.

Jaa tiedostoja nopeasti Lähijakamisella

Näe vastauksia automaattisesti

Voi olla, että käytät jo Käynnistysohjelmaa sovellusten ja tiedostojen etsimiseen, Google-hakujen tekemiseen ja muihin asioihin. Nyt se näyttää automaattisesti vastauksia, esim. helppoja laskutoimituksia tai säätietoja, jotta sinun ei tarvitse avata selainikkunaa. Kokeile sitä nyt painamalla Kaikki-painiketta ( tai ) ja kirjoittamalla hakukenttään "sää".

Näe vastauksia automaattisesti

Ilmoituksia sovellusmerkeillä

Näet yhdellä vilkaisulla sovellukset, jotka kaipaavat huomiotasi. Jos sovelluskuvakkeessa on pieni pyöreä merkki, se tarkoittaa, että sovelluksessa on lukemista odottavia ilmoituksia tai jotain muuta uutta. Jos haluat laittaa merkit pois päältä, avaa pika-asetukset ja valitse Ilmoitukset.

Ratkaisuja ongelmiin käden ulottuvilla

Ratkaise Chromebookin ongelmia helposti uudella Diagnostics-sovelluksella. Voit tarkistaa kannettavan akun, CPU:n ja muistin tilan sekä suorittaa testejä. Jos huomaat, että akku tyhjenee odotettua nopeammin, voit tarkistaa sen kunnon suoraan sovelluksesta. Avaa se nyt painamalla Kaikki-painiketta ( tai ) ja kirjoittamalla hakukenttään "Diagnostiikka".

Kiinnostaako
vaihtaminen?

Vaihtaminen Mac- tai Windows-tietokoneesta onnistuu yksinkertaisesti kirjautumalla sisään. Tiedostosi ja kuvasi ovat valmiina uudella Chromebookillasi kolmen helpon vaiheen jälkeen.