Mitä uutta Chromebookilta löytyy?

Chromebookit päivittyvät automaattisesti: ne tarjoavat käyttäjille aina uusimmat ominaisuudet ja pitävät ohjelmiston toimivana ja nopeana. Tässä on yhteenveto uusimmista julkaisuista.

Parempia videopuheluja

Uusi Google Meet tarjoaa parempaa suorituskykyä ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten videoiden taustat, jotka tekevät kokouksista inklusiivisempia ja hauskempia. Google Meet on nyt esiasennettuna uusissa Chromebookeissa. Voit hakea sovellusta helposti painamalla Kaikki-painiketta tai näppäintä .

Parempia videopuheluja

Lisää emoji uudella valitsimella

Itsesi ilmaiseminen emojeilla on entistä helpompaa Chromebookeilla. Uudet pikanäppäimet (Kaikki-painike, tai + vaihto + välilyönti) tuo näkyviin kompaktin emojivalitsimen. Näet viimeksi käyttämäsi emojit ja voit etsiä uusia hakemalla ja vierittämällä. Lisää klikkaamalla täydellinen emoji keskusteluun, dokumenttiin tai muuhun tekstikenttään Chromebookillasi.

Lisää emoji uudella valitsimella

Tee työpöydästä näköisesi

Tee työpöydästä näköisesi uusilla Aurelia Durandin, Sabrena Khadijan ja Meech Boakyen suunnittelemilla taustakuvilla, joiden inspiraationa on toiminut yhteenkuuluvuuden konsepti. Kokeile niitä nyt klikkaamalla työpöytääsi kakkospainikkeella ja valitsemalla "Aseta taustakuva" ja "Togetherness".

Enemmän tiedostoja käden ulottuvilla

Saatat jo käyttää Totea, kun haluat päästä nopeasti käsiksi viimeaikaisiin latauksiin, kuvakaappauksiin tai kiinnitettyihin tiedostoihin. Nyt myös Tiedostot-sovelluksen valmiit skannaukset ja Diagnostics-sovelluksen raportit näkyvät Totessa. Näin löydät tallentamasi skannatut dokumentit helpommin suoraan Chromebookin hyllyltä.

Enemmän tiedostoja käden ulottuvilla

Kiinnostaako
vaihtaminen?

Vaihtaminen Mac- tai Windows-tietokoneesta onnistuu yksinkertaisesti kirjautumalla sisään. Tiedostosi ja kuvasi ovat valmiina uudella Chromebookillasi kolmen helpon vaiheen jälkeen.