Enkel och säker åtkomst till allt innehåll

Lagra, dela och samarbeta i filer och mappar från alla mobila enheter, surfplattor och datorer

Banner
Ikon

Ditt innehåll är säkert, förblir privat och används aldrig för annonsanpassning

Med Drive får du krypterad och säker åtkomst till dina filer. Filer som delas med dig skannas på förhand och tas bort om skadlig programvara, spam, utpressningsvirus eller nätfiske identifieras. Och eftersom Drive är molnbaserat slipper du lagra filer lokalt vilket begränsar risken att dina enheter utsätts.

Banner
Ikon

Molnbaserade samarbetsappar för superladdat teamwork

Drive integreras sömlöst med Dokument, Kalkylark och Presentationer, molnbaserade appar som gör att teamet kan samarbeta effektivt i realtid. Skapa och dela innehåll med teamet från dag 1. Du behöver inte migrera från befintliga verktyg.

Banner
Ikon

Integration med de verktyg och appar som teamet redan använder

Drive integreras med och kompletterar teamets befintliga teknik. Samarbeta i Microsoft Office-filer utan att behöva konvertera filformat och redigera och lagra över 100 ytterligare filtyper, inklusive PDF, CAD-filer, bilder med mera.

Banner
Ikon

Googles AI- och sökteknik hjälper teamet att jobba snabbare

Googles effektiva sökfunktioner är integrerade i Drive och ger oöverträffad hastighet, prestanda och pålitlighet. Och funktioner som Prioritet använder AI för att förutsäga vad du söker efter och visa det mest relevanta innehållet så att ditt team hittar filer upp till 50 % snabbare.

Banner

Upplev Drive på alla enheter

Drive fungerar på alla större plattformar så att du kan jobba sömlöst i webbläsaren, på din mobila enhet, surfplatta och dator.

Tusentals team använder redan Drive för att jobba på helt nya sätt

Ikon Ikon Ikon Ikon Ikon

Användarna föredrar Drive framför konkurrerande produkter

Källa: G2.com, Inc., Februari 2020

4.7

4.3

4.2

4.2


Drive integreras med verktygen som ditt team redan använder

Nu sätter vi igång

Ikon

Enskilda personer

Lagra, dela och få åtkomst till filer och mappar från alla mobila enheter, surfplattor och datorer. De första 15 GB lagringsutrymme är gratis.

Ikon

Team

Hjälp teamet att arbeta snabbare med en säker molnbaserad samarbetsplattform som gör det lätt för dig att dela, lagra och få åtkomst till filer.

Ikon

Företag

Skydda företagets data med Förebyggande av dataförlust, Arkiv för eDiscovery (elektronisk bevisanskaffning) och arkivering samt säkerhetscenter.

Resurser