Osta

Ominaisuuksia, joilla saat enemmän aikaan

Olemme suunnitelleet Chromebookit alusta asti fiksummiksi, nopeammiksi ja turvallisemmiksi. Täysin uusi käyttöjärjestelmä yhdistyy koko päivän kestävään akkuun.

Monipuoliset ominaisuudet

Näyttävä, näppärä ja aina ajan tasalla

Laadukkaat ja monipuoliset Chromebookit sulautuvat saumattomasti osaksi päivääsi. Sisäänrakennetun virustorjunnan ja automaattisten päivitysten ansiosta ne toimivat aina nopeasti.

Kevyet ja näyttävät laitteet
Saatavilla hybridimallina tai irrotettavalla näytöllä
Kosketusnäyttö ja tablettitila

Helppo käyttää

Chromebookin monitasoinen tietoturva suojaa sinua haittaohjelmilta, viruksilta ja vahingoilta heti, kun avaat laitteen kannen.

Virtaa koko päiväksi

Unohda viimeisestä vapaasta pistorasiasta kilpaileminen. Jokaisen Chromebookin akku kestää 10 tuntia, joten saat enemmän aikaan yhdellä latauksella. Voit siis tehdä töitä, nauttia viihteestä ja katsoa tai luoda sisältöä 10 tuntia täysin langattomasti.1

Toimii verkossa ja offline-tilassa
Koko päivän kestävä akku

Käynnistyy nopeasti, toimii nopeasti

Chromebookit käynnistyvät hetkessä ja päivittyvät automaattisesti, joten ne toimivat aina täydellä teholla. Ei pitkiä latausaikoja tai hankalia määritysprosesseja – avaa vain kansi ja aloita käyttö.

Päivitysten tehokkuus optimoitu
Käynnistyy hetkessä
Toimii aina nopeasti

Saumaton synkronointi

Chrome synkronoi avoimet välilehdet, kirjanmerkit ja viimeisimmät haut Chromebookin, puhelimen ja tabletin välillä, joten saat parhaan selauskokemuksen kaikilla laitteilla.

Valtava sovellusvalikoima

Google Play Kaupan laaja valikoima on nyt saatavilla kaikilla Chromebookeilla, joten voit käyttää tuttuja sovelluksia puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

1. Chromebookin akku kestää tavallisesti 10 tuntia täyden latauksen jälkeen.

Google käyttää evästeitä palvelujen tarjoamiseen, mainosten personointiin ja liikenteen analysointiin. Voit määrittää tietosuojahallinnan koska tahansa Google-asetuksissa. Lue lisää. Okei