Onko sinulla kysyttävää
vaihtamisesta?

Lue vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Chromebookiin vaihtamisesta.

Mikä Chromebook on?

Chromebook on tietokone, jossa on nopea, helppokäyttöinen ja turvallinen Chrome-käyttöjärjestelmä. Chromebookeissa yhdistyvät Googlen suunnittelema ja luoma ohjelmisto sekä HP:n, Dellin, Lenovon, Samsungin, Acerin, ASUSin ja muiden johtavien valmistajien laitteistot.

placeholder

Onko Chrome-käyttöjärjestelmää helppo käyttää?

Chrome-käyttöjärjestelmä on suunniteltu intuitiiviseksi, jotta vaihtaminen siihen onnistuu mahdollisimman helposti. Siinä toimivat tutut sovellukset Google Playsta, minkä lisäksi siinä on Google Assistantin kaltaisia hyödyllisiä ominaisuuksia.

Voinko työskennellä ja opiskella kotoa käsin Chromebookilla?

Totta kai! Chromebookit ovat mainioita kotona työskentelyyn ja opiskeluun, sillä:

Turvallisuus sisäänrakennettuna Chromebookit pitävät sinut turvassa haittaohjelmilta useiden turvallisuuskerrosten ja automaattisten päivitysten ansiosta.

Yksinkertainen asennus Yksinkertaisesti kirjaudu sisään Google-tilillesi ja löydät kaikki Google Drive -tiedostosi ja Chrome-selaimeen asettamasi asetukset uudelta Chromebookiltasi.

Googlen palvelut helposti saatavilla Google Meet toimii saumattomasti Chromebookien kanssa, jotta yhteistyö kollegojen kesken sujuu vaivatta.

Ei näyttöä? Ei ongelmaa Näytä näyttösi sisältö televisiossa Chromecast-yhteyden avulla tai asenna ja hallitse useita työpöytiä virtuaalipöytien avulla.

Google Play -sovellukset Chromebookilla pääset käsiksi sovelluksiin, kuten Microsoft Word ja Netflix, joiden avulla saat asioita tehdyksi ja tuot viihteen kotiisi.

Koko perheelle Lisää käyttäjiä ja jaa Chromebookisi koko perheen kesken. Family Link -sovelluksen avulla voit hallita lapsiesi Chromebookin käyttöä.

Digitaalinen hyvinvointi Digitaalisen hyvinvoinnin työkalut, kuten yövalo ja älä häiritse -tila auttavat sinua rajaamaan työntekoa sekä ylläpitämään terveellistä suhdetta teknologiaan.

Ovatko Chromebookit helppokäyttöisiä?

Kyllä. Löydät kaikki varmuuskopioidut tiedot valmiina Chromebookiltasi, kun kirjaudut Google Drive ‑tilillesi. Chromebookien mukana tulevat myös Gmail, Google Docs ja monet muut tutut ja luotettavat hyötysovellukset, joita käytät päivittäin.

Mikä on Kaikki-painike?

Kaikissa Chromebookeissa on Kaikki-painike. Sen avulla voit löytää asioita nopeasti. Paina sitä tehdäksesi hakuja Googlesta, omasta Drivesta, sovelluksista, tiedostoista ja muualta – kaikki samasta paikasta. Saatat tuntea painikkeen toisella nimellä: käynnistyspainike tai hakupainike. Halusimme painikkeen nimen kertovan, miksi se on niin hyödyllinen hakiessasi kaikkea tarvitsemaasi esimerkiksi tutkimuksen tai kotitehtävien tekemiseen tai uuden reseptin luomiseen.

Entä jos minulla ei ole Wi-Fi-verkkoa?

Ei hätää: Chromebookin avulla voit nauttia viihteestä ja työskennellä tehokkaasti myös offline-tilassa.

Tarkista sähköpostisi Gmailin offline-tilassa.

Huolehdi budjeteista tai suunnittele juhlia Google Sheetsin ja Docsin offline-tilassa.

Tarkista aikataulusi Google Kalenteri ‑sovelluksesta.

Pidä tehtävät järjestyksessä Google Keepissä.

Katso elokuva Netflix-sovelluksella*.

Kuuntele suosikkipodcastejasi Pocket Casts-sovelluksella.

Tallenna verkkosivuja selatessasi Chromella, niin voit lukea niitä myöhemmin offline-tilassa.

* tilaus vaaditaan

Voinko jatkaa Officen käyttämistä?

Kyllä. Voit ladata Microsoft Wordin, Excelin ja PowerPointin Chromebookillesi tai käyttää niitä verkon kautta, joten voit hoitaa asioita ja tehdä yhteistyötä milloin ja millä laitteella tahansa. Chromebookien mukana tulevat myös Google Docs, Sheets ja Slides, joiden avulla voit työstää tiedostoja yhdessä muiden kanssa kaikilla laitteillasi.

Onko sisältöni turvassa pilvessä?

Tiedostojen tallentamiselle pilveen on monia hyviä syitä. Oma Drive ‑kansioon tallennetut tiedostot varmuuskopioidaan automaattisesti siltä varalta, että Chromebookisi katoaa. Lisäksi kaikki sisältö salataan Googlen tehokkaimmilla tietoturvaprotokollilla.

Entä virukset?

Jokaisessa Chromebookissa on sisäänrakennettu virustorjunta, joten Chromebookisi on turvassa ensihetkestä alkaen. Chrome-käyttöjärjestelmässä on myös monitasoinen tietoturva, ja se päivittyy saumattomasti.

Menetänkö sisältöä vaihdon yhteydessä?

Vaihtaminen Chromebookiin on yksinkertaista. Siirrä tiedostosi Google Driveen vanhalla tietokoneellasi ja kirjaudu sitten Google-tilillesi uudella Chromebookillasi. Valmista tuli! Kaikki tiedostosi ovat käyttövalmiina sinua varten.

Personal
Dokumentit
Tiedostot 2013
Kuvakaappaukset
Kuvakirjasto
Kuvakirjasto
Verot
Lataukset
Videos
Työpöytä
Costa Rica
Sovellukset

Onko Chromebookilleni saatavilla erikoistarjouksia?

Uuteen Chromebookiisi liittyy monia etuja – mahdollisesti myös erikoistarjouksia! Kun ostat uuden Chromebookin, saatat saada ohjelmistoetuja ja alennuksia sovelluksista.

Mitä muut ovat mieltä

Jokaisen Chromebookin käyttöönotto sujuu todella näppärästi. Kun kirjaudut Google-tilillesi, löydät käyttämäsi sisällön kannettavaltasi. Chrome-käyttöjärjestelmä tukee jopa Android-sovelluksia, kuten Instagramia tai Snapchatia.

Dave G., Quartz

Googlen Chrome-käyttöjärjestelmä päivittyy huomaamattomasti ja automaattisesti, eikä se tukkeudu ja hidastu ajan myötä.

JR Raphael., Computerworld

Sinun ei tarvitse huolehtia virustorjuntaohjelmista eikä varsinkaan monimutkaisista asetuksista tai yhteensopivuusongelmista. Chromebook yksinkertaisesti toimii.

JR Raphael., Computerworld

Chrome-käyttöjärjestelmä kehitettiin turvallisuus ja helppokäyttöisyys huomioiden, ja se näkyy.

Kevin M., Forbes

Oletko valmiina vaihtoon?

Vaihtaminen Mac- tai PC-tietokoneesta on helppoa. Varmuuskopioi ja siirrä tiedostot vanhalta tietokoneeltasi uudelle Chromebookillesi ohjeidemme avulla.

Monenlaiset Chromebookit odottavat vaihtamista harkitsevia Mac- tai PC-käyttäjiä.